Västervik 2014
Annons


Vinn ett äventyr i Västervik!

När du är i Västervik befinner du dig i skärgården. Ja, det är faktiskt så, för oavsett vad du än gör så finns den där i ögonvrån och du anar ständigt dess friskhet; när du shoppar, äter, sover, leker, solar, spaar, vandrar, badar, ja i allt!

Ifrån den livliga staden slingrar sig skärgården ut och bildar ett myller av 5 000 öar och skär. Följ med ut! Här finns massor av roliga aktiviteter att hitta på tillsammans med familjen, bland annat dagsutflykter i skärgården och fiskeäventyr.

Veckans vinnare får varsitt presentkort med värde 1.000 kr att använda som betalning/delbetalning av valfritt boende eller aktivitet bokad via Vastervik.com. Tävla här! »

Västervik Resort
Smålands skärgårdsstad Västervik hälsar er välkommen

Västervik Resort

Västervik Resort

Västervik Resort

Vinst

5  vinnarfamiljer får varsitt presentkort värde 1.000 kr. Presentkortet kan användas som betalning/delbetalning för aktuella aktiviteter, boende och upplevelser bokade via vastervik.com.

Exempel på bokningsbara paket (2014):

  • Dagsutflykter i skärgården till öarna Hasselö och Idö
  • Skärgårdsstadens sommarpaket med övernattning
  • Boende en vecka i Gamleby och fri familjeentré till Astrid Lindgrens värld
  • Boende en vecka Barn(barn)paket på mysiga KustCamp Gamleby och familjeentré till Kolmården.
  • Fiskeäventyr söndag - söndag med boende och båt på KustCamp Gamleby

Läs mer: Vastervik.com »

 

I Västervik hittar du även naturnära campingar och Nordens största familjeresort, Västervik Resort Lysingsbadet, placerad i en idyllisk skärgårdsmiljö med nybyggt upplevelsebad (hösten 2014), golfbanor, äventyrsbana med mera.

Västervik är perfekt att kombinera med Astrid Lindgrens Värld som ligger bara 45 minuter bort, Kolmårdens Djurpark 1,5 timme eller varför inte en dagstur med färja till Gotland? Till sommaren 2015 hoppas vi kunna erbjuda flera turer per dag till Visby med Gotlandsbåten.

Välkommen till Smålands skärgårdsstad Västervik!

Läs mer: Vastervik.com »


Tävlingen är avslutad

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se