Höstlov på Astrid Lindgrens Värld 2014
Annons


Vinn ett familjepaket på Astrid Lindgrens Värld under höstlovet!

Mellan den 25 oktober och 2 november anordnas Astrid Lindgrens Värld sin årliga höstmarknad med äkta småländska traditioner. Förutom allt som hör marknaden till är såklart parken öppen och alla som vill kan träffa Pippi Långstrum, Emil i Lönnerberga och Rasmus på luffen.

Vill du vinna ett höstlovspaket med entré + övernattning? Tävla här! »

Astrid Lindgrens Värld
 

Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld

 

Vinst

Vinnarfamiljen får ett höstlovspaket på Astrid Lindgrens Värld!

I vinsten ingår:

  • Två dagars entré till parken för hela familjen.
  • Biljetter till kvällsteatern Rönja Rövardotter.
    Obs! Endast om vinsten bokas till den 25, 26, 27 eller 28 oktober.
  • En övernattning i campingstuga.

OBS!
Vinsten gäller under höstlovet (25/10 - 2/11) 2015.


Under höstlovet är Astrid Lindgrens Värld en helt annan upplevelse än på sommaren. Träden i parken går i en gulröd färgskala och solen sjunker ner bakom trädtopparna redan under eftermiddagen.

När det skymmer tänder vi eldkorgar och lyktor som lyser upp i mörkret och den friska, klara luften blandas med doften från tända grillar och nyrostade mandlar. Tempot är lugnt men för leklystna barn finns det mycket roligt att göra och upptäcka. Alla som vill kan träffa Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump och Rasmus på Luffen och deras vänner och familjer.

När mörkret sänkt sig och det blivit kväll i Mattisborgen spelas 25–28 oktober en unik föreställning om Ronja Rövardotter. Höstmörkret, eldar och marschaller erbjuder en fantastisk inramning till skådespelet som innehåller mycket värme, sång och musik. Separat entréavgift.

Läs mer: www.alv.se »

Astrid Lindgrens Värld

 


Tävlingen är avslutad

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se