Scandlines 2 2015
Annons

Sommarkul med hela familjen!

Vinn en familjebiljett till Danmark

Ta båten mellan Helsingborg-Helsingör och res utomlands på 20 minuter. Bara en kort resa över Öresund hittar du en helt ny värld som är barnsligt kul och fullspäckad med färgstarka upplevelser i Danmark.

Vill du vinna en familjebiljett till Danmark? Tävla här! »

Scandlines

Scandlines

Scandlines

 

Vinst

Nu har du möjlighet att bli en av 40 lyckliga vinnare till en familjebiljett  på båten Helsingborg-Helsingör i sommar.

Familjebiljetten gäller som 1-dags personbiljett för max 2 vuxna + 3 barn (4-11 år) T/R, alla dagar den 9/6-14/8 2015. Barn 0-3 år reser gratis. En perfekt familjeutflykt och sommaräventyr för hela familjen.

Lycka till i tävlingen!

Eventuell hyra av bil, mat samt eventuella övriga omkostnader ingår ej.

Båtresan bjuder på tid för både shopping för upp till halva priset och en god fika eller lunch i caféet. Båtarna seglar var 15:e minut, så det finns alltid en avgång som passar.

Ha en dejlig dag tillsammans med familjen i Helsingör. Här är det promenadavstånd från båten till det mesta: shopping, restauranger, caféer och blomstertorget. Öresund ligger hela tiden runt hörnet.

Här finns också två attraktioner i världsklass: Kronborg Slot som kittlar fantasin och bjuder på spänning i sina underjordiska gångar ”Kasematterne” samt det underjordiska M/S Museet for Søfart med spännande historier om sjömansliv, navigation, lastfartyg, världskrig, där du också kan få en klassisk sjömanstatuering (för barn).  Åk med Scandlines och få rabatt på inträdet - Läs mer här!

Läs mer om rabatterna här: Scandlines.se »


Tävlingen är avslutad

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se