Barnsemesterkort via Facebook
Annons


Barnsemesterkort via Facebook

De 1.000 första som anmälde sig via Facebook är utlovade ett GRATIS Barnsemesterkort. Tanken var att kontakta samtliga via facebookmeddelande men vi hade inte räknat med att Facebook hade en spärr mot hur många meddelande som kan skickas på en och samma dag. Därav denna lösningen.

Vi har plockat bort inlägget från Facebook men samtliga 1.000 första inläggen är sparade här och vi ber er fylla i era kontaktuppgifter här istället för via mailen eller Facebook.

När du har fyllt i kontaktuppgifter nedan och klickat på "Skicka" stämms det automatiskt av mot listan och du får en bekräftelse på att ett kort är på väg.

Jag hade inte räknat med sådant gensvar och ber om ursäkt för förvirringen.


Tävlingen är avslutad

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se