Barcelona
Annons

Barcelona

(1 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

BarcelonaBarcelona

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av Europas allra hetaste. Här finns massor att se och göra, myllrande folkliv, vacker arkitektur, vajande palmer, behagligt klimat och oändliga shoppingsmöjligheter. Dessutom har Barcelona en skön sandstrand på gångavstånd från centrum.


Familjenöjen i närheten

Det finns många roliga familjenöjen i Barcelona, vi tipsar om ett par av dom:


Psst... Den enorma nöjesparken Port Aventura ligger i Salou bara 1 dryg timme söderut.

Mat och shopping

Barcelona kryllar av exklusiva stjärnkrogar och utmärkta tapasbarer, som passar bra för ett gott lunchavbrott. Vill du ni vila benen och titta på folkvimlet är finns det också gott om café.


Barcelonas små gator är fulla av spännande upptäckter och fynd! De mer exklusiva affärerna med märkesvaror, lyxprylar och inredningsdesign finns de flesta på Passeig de Gràcia. Blir det för dyrt kan du slinka in på Zara, Spaniens svar på Hennes & Mauritz, som också ligger här.

Vissa butiker stänger för siesta runt 14.00-16.30, men de flesta har kvällsöppet ändra till 21.00.


Barcelona för fotbollsintresserade

Camp Nou är Europas största fotbollstadion. Här finns även FV Barcelona museum, ett av de mest populära besöksmålen i Barcelona.
Läs mer om Camp Nou »

Hitta
Barcelona
Spanien
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Barcelona har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Barcelona med barn
Det finns jättemycket häftig arkitektur i Barcelona. Framför allt präglas staden av Gaudí. Parc Guell rekommenderas och likaså att kolla i v...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se