Costa Blanca
Annons

Costa Blanca

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Costa Blanca

Costa Blanca - Den vita kusten. Här finns orter med både liv och rörelse, men också undanskymda platser där lugnet råder. En sevärdhet är den enorma Guadalest-klippan, och en färd på de slingrande småvägarna upp i bergen är en hisnande upplevelse. Längs kuststräckan finns kända turistorter som:

Alicante
Detta är faktiskt en av Spaniens äldsta städer. Inte alls en stad som växt upp enbart på grund av turismen, som man skulle kunna tro.

Benidorm
Högt tempo, party och sol och bad karakteriserar denna stad på sommaren. På vintern konstigt nog är Benidorm en omtyckt semesterort bland de spanska pensionärerna.

Denia
Den gröna lilla oasen på Costa Blancas kust. Vita stränder och klippiga vikar hittar du här.

Torrevieja
En omtalad kuststad i Alicantes provins.


Fina stränder på Costa Blanca:

Levante  (Benidorm)
Levante (La Fossa)  (Calpe)
El Arenal  (Calpe)
Capitán  (Orihuela)
La Glea  (Dehesa de Campoamor)
La Estaca/ Flamenca  (Orihuela)

Hitta
Murcia - Jávea
Spanien
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Costa Blanca har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se