Berlin
Annons

Berlin

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

BerlinBerlinBerlin

När barnen är i skolåldern är det en upplevelse att ta med dem till en storstad. Det finns så mycket att titta på, annorlunda saker att göra och tokrolig shopping. Många flygbolag flyger till Berlin och priserna pressas – sök biljettpriser på Internet.

Med fler än 170 museer i Berlin finns det något som intresserar alla. Ta till exempel Berlins naturhistoriska museum, som med världens största dinosaurieskelett (brachiosaurus brancai som är 13,27 meter högt) och fler än 30 miljoner utställningsföremål har en av världens viktigaste samlingar av naturhistoriska föremål. Berlin ZOO är bra, man kommer nära djuren och området är lämpligt även för mindre barn då det inte är så långt mellan de olika djuren.
TV-tornet vid Alexanderplatz har en utsiktsplats allra högst upp. Det är en otrolig upplevelse, typ som att stå på toppen av Eiffeltornet.
Madame Tusssauds är det världskända vaxfigur-museet med alla möjliga hollywoodstjärnor och historiska figurer i true-to-life storlek. Man kan dela en flaska champagne med George Clooney, boxas med Muhammed Ali, dela soffa med Madonna!

Barnsemesters tips på vad du och familjen kan göra i Berlin får du här »

Hitta
Berlin
Tyskland
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Berlin har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se