Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Tävlingar just nu!
Härlig hotellövernattning i Stockholm.
Vinn en natt på Clarion Hotel Sign för hela familjen!
Vinnarlistan »
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Carpe Adventures » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på alla Carpe Adventures familjeäventyr!
Lotus Travel » Med Barnsemesterkortet får du 5% rabatt per person på samtliga Lotus Travels ordinarie ...
Attraktiva boende hos Sembo » Med Barnsemesterkortet får du alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo. Medlemsrabatt...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips
Nära dig
» Karta
Var finns rabatterna?
Visa på en karta »

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland
Fårup Sommerland

Nära till stranden men ändå ute i skogen ligger nöjesparken Fårup Sommerland. Fårup är en av landets största turistattraktioner med massor av vilda, roliga och våta aktiviteter för hela familjen. Här finns allt från vilda bergochdalbanor över till barntivoli och Danmarks största och våtaste vattenpark. Och när entrén är betald så är alla åkattraktioner och vattenparken gratis hela dagen!

Nyhet 2017: Hvirvelvinden

Fårups nyaste attraktion är Hvivrelvinden (Virvelvinden) som för fårsta gången tar med modiga gäster på en halsbrytande svängom under 2017. I Virvelvinden kastas man upp och ned från 19 meters höjd, samtidigt som man roterar runt! Det är en resa för de mest vågade - och helg klart en av de vildaste attraktionerna i Fårup någonsin!

 

Hastighet och roligt för både stora och små

Skogen bjuder på upplevelser för hela familjen. De yngre kan t.ex. ta en åktur i Den Røde Baron (Den Röda Baronen) där de små piloterna själv styg sina flygplan. En annan av barnens favoriter är Egerntårnet (Ekkorrarnas torn) där man lyfts upp över trädtopparna och sedan susar ner mot jorden igen.

För de större och fartglada finns det halsbrytande bergochdalbanor med massor av fart och spänning. Bergochdalbanan Orkanen kör - som den enda i Norden -  både över och UNDER vattnet. Det är också möjligt att prova Danmarks vildaste acceleration i Lynet (Blixen) som skjuts iväg i en hastighet från 0 till 80 km/h på bara två sekunder. Eller vad sägs om en rasa i Falken, Danmarks snabbaste bergochdalbana i trä.

Fårup är mer än bara roliga bergochdalbanor. Man kan också roa sid med exempelvis digning, paddling, skjytte, hoppborgar, studsmattor, klätterställningar eller en tur på den gigantiska lekplasten. Och så är Fårup SOmmarland framförallt hemtrevnad och äkta skogsatmosfär!

Danmarks största vattenpark

I parken finns också det största uppvärmda vattenlandet i Danmark där hela familjen kan roa sig i den vilda vågpoolen, tävla på Surfhill eller åka tillsammans i Vattenslangen.

Du kan också prova Vandkanonen, världens första utomhusvattenrutschkana med fritt fall och två loopar. De  startar på toppen, högt upp, i en liten kabin. Golvet försvinner under fötterna och du susar ut i et fritt ner i ett rör och fortsätter i hög hastighet genom två loopar och slutar med ett stort plask!

När plaskandet är över och håret har torkat kan ni fortsätta lura era sinnen i 4D-biografen, mysa på barntivolit eller koppla av i trädens skugga vid det stora grillområdet där man kan grilla medhavd mat. Grillen står igång hela dagen helt gratis.

I restaurangerna kan alla i familjen hitta sin favoriträtt. Här finns både en läcker bufférestaurang och flera andra matställen.

Hotel Fårup - mitt i Fårup Sommarland

Det  4-stjärniga hotel Fårup öppnade 2016 och hasr redan uppnått fem stjärnor på Trip Advisor. Föreställ dig en skön kombination av "mormors sommarhus" och ett fyrstjärnigt hotell så har du Hotel Fårup. Det är ett sant  familjehotell med skogstema som dragits in i rummen. Från rummen har man en spektakulär utsikt över sjön, Orkanen och Falken och bor man på hotellet har man direkt entré till alla de roliga upplevelserna parken erbjuder redan en halv timme före parken öppnar.

Garanterad underhållning

Fårup korades både 2015 och 2015 till den bästa nöjeparken i Europa. Under 2015 fick även Fårups personal ett internationellt pris för att leverera världens tredje bästa service. Och både 2012 och 2013 korades Fårup Sommerland till Nordens bästa sommarland och 2010, 2011 och 2012 korades de till världens 3:e bästa familjepark av det amerikanska magasinet Amusement Today.

Bästa Sommarland i Norden 2012!

Stora Barnsemesterpriset 2012 Fårup Sommerland röstades fram som Bästa Sommarland i Norden 2012 av Barnsemesters besökare, grattis!
Läs vad barnfamiljerna tycker »

 

Var ligger Fårup Sommerland?
Fårup Sommerland ligger på norra Jylland och det är lätt att ta sig hit på flera olika sätt. Vilket håll ni än väljer, färgan via Varberg-Grenå, Göteborg-Fredrikshamn, Helsingborg-Helsingör eller om ni kör via Öresundsbron, så är Fårup Sommerland enkelt att köra till med bil.

Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré, värde 240 - 275 DKK!  Du sparar cirka ca 300 svenska kronor!

OBS! För gratis entré för ett barn krävs minimum en betalande vuxen med ett Barnsemesterkort.

 »Kontaktinformation

Område: Saltum (Danmark)
Hemsida: www.faarupsommerland.dk »
Karta: Visa Fårup Sommerland på en karta »
 Video

 »Ditt erbjudande

Du måste vara inloggad medlem med Barnsemesterkort för att se hur man utnyttjar det aktuella erbjudandet.Logga in här »

 » Vad tycker andra barnfamiljer?
Fårup Sommerland har egna sidor här hos oss på Barnsemester.se. Där kan du både kan läsa vad andra familjer tycker samt betygsätta och skriva egna kommentarer.
Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se