Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)

Reseberättelse:

Test av olika Lekhus runt om i landet

(Sverige, Stockholm, Örebro, Lekslottet, Lekplatsen, Barnadiset, Skojlandet)

Lekslottet
Lekslottet i Tullinge är familjens självklara favorit för att det ligger lägligt hemifrån. På sportlovet firade de 1 år. De är stort. Tydlig skillnad var det är 1-3åringar och var ytan för större barnen är. Bäst är nog den stora rutschelkanan.
Cafédelen är placerad runt småbarnsdelen och längst ena långsidan till det enorma klätterslottet så man har bra översikt över barnen även om man själv vill sitte och jäsa ;-) Trevlig personal. Lyhörda och hjälpsamma. De har precis byggt om entrén då det drog kallt när alla gick in och ut under vinterhalvåret och alla mammor drog in sina barnvagnar bland sofforna. Nu har de barnvagnsparkering inne i kapprummet.
 
Barnadiset
Jag har själv inte varit med till Högdalens lekhus. Ingemar och Micke åkte dit. Det var ganska stort det oxå. Största plusset var "vägarna" för alla små cyklar. Hopptornet var ganska kul men då de var där var det först ganska mycket folk sedan helt tomt och sedan startade två kalas som abbonerat stället och då fick de gå. Personalen gav intrycket av att vara stressade och det var trångt i gången från entrén in till lekhallen.
 
Lekplatsen
Det var svårt att hitta till Lakplatsen. Vi hade adressen ULvsundavägen 181 men det var typ hela byggnaden och 4 baracker. En av barckerna var Lekplaysen. Jättelitet. Vi var där en onsdag klocklan två. Inte mycket folk men vi tog ändå det näst sista matbordet av de 10-12 bord som fanns. Micke diggade hoppborgen mest. Det fanns en lekyta för barn 1-3 år med litet bollhav och mjuka byggklossar men när vi var där satt två pappor där och hjälpte sina 4-5 åringar att bygga en koja av klossarna och kuddarna. De hade en liten bilbana för Bobby-cars som gick runt runt. Personalen var jätterevligt. Mycket bra urval av mat och fika.
 
Skojlandet
Ingemar och Micke testade Skojlandet när de var och hälsade på farbror Alf i Örebro. Mickes klart bästa lekhus. De hade ett utrymme med ett litet lekkök, bord, leksakskastruller, tallrikar m.m. Han älskade att vara där. Det fanns även studsmattor, bollhav, klätterställning i form av ett piratskepp... stort och massor med skoj. Med blandade aktiviteter beroende på ålder, minigolfbanor och datorer fanss det tydligen oxå.

Av: (1 Maj 2007)

Annons:

 » Tävlingar just nu!
Sol- och skidresor till Medelhavet, Karibien och Alperna.
Vinn ett presentkort med värde 5.000 kr från Langley! »
Vill du testa familjenöjen gratis?
Anmäl dig till Danmarksjakten idag!
Förstapris är entré + boende för hela familjen.
Vinn ett äventyr på High Chaparral
Övernattning + entré till Liseberg för hela familjen
Vinn vistelse på Spar Hotel (25-27/5)!
Övernattning + middag för hela familjen
Vinn vistelse på natursköna Bosön!
Vinnarlistan »

 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Resalatt.nu » Med Barnsemesterkortet får du 20 % på hela Resalätts sortiment!
Rättviksbacken » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt på liftkort! Gäller ej säso...
Lajbansson Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på alla leksaker!
Fler erbjudanden »

 » Weekend

 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se