Tylösand by camping!
Annons
Reseberättelse:

Tylösand by camping!

(Sverige, Halland, Halmstad, camping, badhus, lekland)

Minigolf

Efter mycket funderande och övervägande beslutade vi oss för att i sommar prova på camping-livet med husvagn! Vi lånade vår släktings, aning lilla, husvagn - och drog med 3 kompispar ner till Tylösand, Halmstad.
 
Min sambo har mycket att säga om själva fraktandet av husvagn, men det är en helt egen reseberättelse - som han berättar mycket mer "levande"...
 
Väl framme fick vi precis upp förtaältet (tack gode gud för detta förtält) innan det började regna. Sedan regnade det konstant i 2 dagar...men tacka gudarna för Halmstads fantastiska utbud när det gäller alternativa aktiviteter! Ett besök på Sannarpsbadet ena dagen, och Busfabriken nästa dag - räddade både barnen och föräldrarna från kraftigare depression.
 
Sedan började solen lysa från en klarblå himmel, och så lyste den på ossn i dagarna tre. Då visade Halmstad och Tylösand upp sig i all sin prakt. Men lång-grunda sandstränder, med oändligt blått vatten, den mjukaste sand man kan tänka och idel glada människor!
 
Tack Halmstad och Tylösand för en fantastisk vecka, och för att "ni" gjorde så att vi kan tänka oss camping-livet igen. Men nästa gång ska vi ha en större husvagn... ;=)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se