Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Sportlov
 » Populära erbjudanden!
SnowTrex » Med Barnsemesterkortet får du 450 kr rabatt på din bokning!
Gripsholms Bed & Breakfast i Ma... » Med Barnsemesterkortet får du gratis logi och frukostbuffé för barn under 18 &ari...
TT-Line » Med Barnsemesterkortet får du 15 % rabatt på Travem&uu...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips
Reseberättelse:

Legoland

(Danmark, Billund, Legoland)

Äldsta sonens skola stängde två dagar för planering och då passade jag på att åka till Legoland som har varit ett hett diskussionsämne för båda mina killar. De älskar verkligen lego så de blev superglada när jag talade om vart vi skulle åka.
Jag bokade biljetter via ICA kortet vilket inkluderade färjebiljetter, två övernattningar samt två dagars inträde till Legoland. Vi bilade ner till Göteborg, tog både fikapaus och lunchrast så att killarna skulle springa av sig lite. Snabbfärja Göteborg-Frederikshavn och sen är det nästan 30 mil att köra i Danmark till Legoland. Nu bodde vi 6 mil ifrån Legoland men det gjorde ingenting för vi hann både med stor frukost och att köra dit innan Legoland öppnade. Visst kan man bo på Legolandshotellet, säkert suveränt kul för barnen men dyrare. Eftersom vi var där före skolavslutningar samt vardagar så var det lite folk, så barnen kunde testa alla attraktioner som de ville. De älskade verkligen allt och åkte det mesta flera gånger. Mat finns på området men vi hade valt att ta med mat själva. Det fungerade utmärkt. Området var fräsch, så även toaletterna vilket alltid uppskattas. Efter två dagar var det så dags att åka tillbaka. Vi stannade och sov över på ett helt underbart pensionat i Säby, söder om Frederikshavn, för att dagen efter ännu en gång ta snabbfärjan Frederikshavn-Göteborg. Vi hade en sådan tur att när vi kom in mot Göteborg så hamnade vi efter Ostindiefararen under infarten till Göteborgs frihamn. På hemvägen blev det åter en lunchstopp samt en fikapaus innan vi landade i Stockholm igen. Vi är supernöjda!!!

Av: Resenären (13 Juni 2007, 12:49)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se