Barnsemesterkortet 2017

Barnsemesterkortet
"Rabattkortet alla barfamiljer borde ha!" Läs mer »

 » Tävlingar just nu!
Danland har många trevliga feriecenter!
Vinn ett presentkort med värde 2.500 kr!
Övernattning + middag + frukost
Vinn en övernattning på First Hotel Arlanda!
Vinnarlistan »
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Kreativia- en öppen keramik- oc... » Med Barnsemesterkortet får alla betalande barn en fri gipsfigur (från den röda hyl...
AB Interhome - EXTRAERBJUDANDE! » Med Barnsemesterkortet får just nu 900 kr i extra rabatt PLUS den vanliga Barnsemester-rabatt...
Lekogram.se » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på valfritt lekogram!
Fler erbjudanden »
 » Kryssning
Reseberättelse:

Bison farmen Gate

(sverige, Hjo, Bisonfarmen)

En solig dag i juli packade vi in oss hela familjen i bilen och åkte mot Bison farmen. Två vuxna och fyra barn i åldrar 2 år till 13 år. Är flitiga besökare på High Chaparall så barnen tyckte det var super spännande att få komma bison närmare.

 

Väl på plats så tog vi en fika vid bilen för att fylla upp energin lite. Redan vid parkeringen så såg vi ett hägn med Bison som låg o solade. Sonen på 6 år hittade massa ull på staketet så han fick tag på en mysig tuss att greja med. Men glada språng tog vi oss upp till gården.

Super fint o mysigt. Fanns lite små djur o kika på kaniner, ponnysar och kalkoner. Det var väldigt varm när vi var där så djuren låg mest under solskydd och kom tyvärr inte fram.

 

Tog reda på vilken tid traktor turen skulle vara. Var väldigt lite folk där så det var inga problem att få plats. De minsta barnen tyckte det var super spännande att få åka traktor.

Sen blev det en intressant tur på 50 min i ett stort hägn. Fick komma djuren väldigt nära. Helt otroliga djur. Två åringen älskade djuren. Fick mycket bra information samt svar på våra frågor. Hade utlänska besökare med så allt tog även på engelska. Super bra tycker jag.

Fick se allt från nyfödda kalvar till jätte stora oxar.

 

Efter åk turen så blev det glass fika i den mysiga restaurangen. Där kunde man även äta mat och då självfallet bison bugare = )

På gården fanns också en gårdsbutik. Där köpte vi med hem bison bugare samt kött för att göra grillspett.

 

En super bra dag och ett väl värt besök.

Av: jennyflyget (16 Januari 2017, 11:12)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se
Annons: