Halmstad Aktivitetscenter
Annons
Reseberättelse:

Halmstad Aktivitetscenter

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter)

En mörk cell

En klurig cell

Vi bokade en tid via nätet och åkte iväg. Jag var nygravid och jag och mannen hade med oss en 1,5 åring, en kille på 10 år och en på 12 år. Det är ganska svårt att hitta något som passar alla när det är så stor åldersskillnad på barnen. Förvisso vart minstingen för liten men det gick ändå bra att ha med honom. I vissa celler kunde han vara med och i andra celler fick nån vänta utanför med honom. Vi kunde ganska lätt välja celler som var lugnare för mig som gravid och även sånt som gick att ha med minstingen på. Vi tyckte att det var väldigt roligt och smidigt att bara kunna låsa upp de celler som passade oss. Hela familjen hade väldigt roligt. Det var klurigt, spännande och lite jobbigt ibland. Två timmar är nog ganska lagom, vi fick en timme som testfamilj men betalade för en extra timme så att vi kunde hinna med mera.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se