Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Incoming Center of Scandinavia AB » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Inco...
SEA LIFE Helsinki » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré
Lotus Travel » Med Barnsemesterkortet får du 5% rabatt per person på samtliga Lotus Travels ordinarie ...
Fler erbjudanden »
 » Weekend
Reseberättelse:

Testfamilj hos Åberg

(Sverige, Bålsta, Åbergs museum)

Vi sparade våra fribiljetter ända till november men kom så äntligen iväg, jag och mitt barn som är 3,5 år samt en vän med ett barn i samma ålder. Sammanfattningsvis blev det hela ett mysigt besök och både barn och mammor var mycket nöjda. Trots museets lilla yta så lyckades barnen roa sig i mer än tre timmar och ville ändå inte gå därifrån. De verkade vara i en perfekt ålder för detta ställe men vi såg även något äldre barn som också roade sig hejvilt.

 

Bäst: "evighetsmaskinen" på väggen i djungelrummet där en kula rullar runt genom en bana, med viss assistans från åskådarna. Här stod barnen länge. Hängbron. Alla mysiga små skrymslen/småkojor. Bananrutschkanan (som mitt barn iofsig inte vågade åka för att det var så mörkt). Konstjakten där småbarnen får leta efter figurer i målningarna. Utställningen överlag, i alla fall för oss vuxna, den var omfattande och det hade gått att titta på alla detaljer en lång stund om inte barnen rusat iväg.Lekparken hann vi inte med men den såg trevlig ut, vi tar den en annan årstid!

 

Utrymme för förbättring: finns inget matsäcksrum, vilket kan vara ett problem för specialkostfamiljer. Däremot var personalen i kafeterian jättetrevliga och hade möjligen låtit oss äta där ändå. Vännen och hennes barn åt dagens lunch (köttgryta) respektive pannkakor. Jag är vegan och frågade efter veganskt fika eller mat och fick osäkra svar, även om hon i kassan beredvilligt erbjöd sig att kontrollera innehållet. Detta avböjde jag dock då jag redan ätit. Mitt barn är allergisk mot bland annat nötter så jag hade önskat att det fanns en pärm med info om allergener.

Dessutom var gångvägen från tågstationen snarare drygt 2 km är drygt 1.

Av: Linndah (26 November 2017, 21:37)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se