Fantastiska Givskud Zoo!
Annons
Reseberättelse:

Fantastiska Givskud Zoo!

(Danmark, Östjylland/Givskud, Givskud Zoo)

Girafferna

Aporna man fick gå in till

Vaskar guld

Vi åkte med våra flickor på 4 och 10år, på en liten roadtrip i Danmark i början av sommaren-17 då de, enligt oss, har mycket roligt att erbjuda barn och familjer till bra priser. Vi hade en heldag på fantastiska Givskud zoo som gick alldeles för snabbt. Man kan välja att åka med deras turbuss i parken eller att köra sin egna bil, vårt tips är att man tar sin egen bil in. Det är verkligen häftigt att få åka runt i de olika världsdelarna och se bl.a lejon, giraffer och zebror och ta det i sin egna takt. Dessutom kan man parkera mellan de olika världsdelarna där det finns lekplatser (som funkar lika bra för barn som för barnsliga vuxna!), det var skönt att få springa av sig lite mellan bilturerna. Bland vissa djur får man också ta promenader, t.ex. aporna som var väldigt nyfikna och närgångna, det var riktigt häftigt att få komma djuren så nära. Det vi blev positivt överraskade av var att vi fick se alla djuren som fanns, det var inga som gömde sig vilket vi upplevt på andra zoo.

Andra aktiviteter man kunde göra där var bl.a. vaska guld (kostade 20 danska kronor), grilla pinnbröd, gräva fram dinosaurieben samt gå i dinosaurieparken.

Vi åt på plats, det fanns olika restauranger att välja på vilket gjorde att det inte var fullt med folk på alla. Det var bra mat och bra priser enligt oss. Toaletter fanns det gott om, det var rent och fräscht och all personal vi mötte var trevliga och hjälpsamma.

Det vår lilla tjej tyckte var bäst var lekplatserna, girafferna och att få broschyren och följa kartan i parken. Vår 10åring kunde inte bestämma sig, hon tyckte allt var bäst. Vi kan inte komma på någonting negativt med detta zoo och kommer definitivt göra återbesök!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se