Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Påsklov
 » Populära erbjudanden!
Orsa Grönklitt » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på utvalt boende i Grönklitt vecka 2-6 oc...
EkoLeko » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hela din beställning! ...
Gripsholms Bed & Breakfast i Ma... » Med Barnsemesterkortet får du gratis logi och frukostbuffé för barn under 18 &ari...
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips
Reseberättelse:

En underbar dag på Tivoli i Köpenhamn!

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli)




Den 27 Juni -17 tog vi en mysig roadtrip över bron till Köpenhamn, Danmark. Vi hade nämligen till vår stora lycka blivit utvalda som testfamilj att få uppleva och prova på en riktig heldag på Tivoli... och en riktig heldag blev det också, från morgon till kväll.


Vi, en familj på 2 vuxna och två barn som är 7år och 8år gamla, skulle jag vilja säga en alldeles perfekt kombination för kunna använda åkbanden till fullo. Det fanns mängder av spännande åkattraktioner som riktar sig till olika åldrar (längder cm) som på många andra nöjesfält. Barnen kunde åka i princip allt, själva eller tillsamman med vuxen med sina 120+ cm. Undantags fall var någon enstaka "värsting"  karusell.
Detta ledde till att vi provade i princip alla åkattraktioner i parken, barnen hade många favoriter bl.a Himmelskibet, Rutschebanen, Aquila tyckte de var jätteskoj och åkte flera gånger.



Bortsett från detta så är detta en park som säkerligen kan falla de flesta i smaken, även om man har yngre barn så finns det mindre karuseller delvis samlade i parken och en jättefin lekplats som lockade för både mindre och lite större barn. Miljön är oerhört slående vacker, det är underbart att bara strosa runt i parken och titta på alla fina byggnader, växtligheter och båtar - och påfåglarna som våra barn tycker är så otroligt vackra.


Det fanns även ett stort utbud utav restauranger, glassbarer osv - så hittar du det garanterat där och många barnvänliga alternativ.


Köerna till vissa av åkattraktionerna hade kunnat vara något kortare, är väl det enda negativa vi skulle kunna säga om denna fantastiska park och heldag - men vi hann ändå med att åka allt som vi ville och flera gånger om där till, så var inget jätteproblem :)

Av: andre_corina_tindra (5 Mars 2018)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se