Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
SEA LIFE Helsinki » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré
Nazar - Lyxsemester för alla » Med Barnsemesterkortet får du 500 kr i rabatt per vuxen på alla Nazar-collection hotell...
Kloka Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt när du handlar lagervaror för minst 250 kr...
Fler erbjudanden »
 » Weekend
Reseberättelse:

En kreativ dag på Kreativum i Karlshamn

(Sverige, Karlshamn, Kreativum - Science Center för nyfikna!)

Åh vilken härlig dag vi fick! Inte nog med att vi fått äran att vara testfamilj, vi valde att åka dit på yngsta sonens födelsedag - ett perfekt ställe för en 10-åring!

Jag och mina två söner (10 och 12 år gamla) hade en underbara dag! Kreativum bjuder på hjärngympa för både stora och små och passar mina barn perfekt. Vi har varit där någon gång tidigare och det är ett ställe som man gärna åker till nån gång om året faktiskt. Passar bra för alla barn - upp till tonåren känns lagom.

Det finns massor av experiment att prova på, massor att lära sig i underlig fakta, mycket att prova på och mycket att lära och förstå. Hur gör man för att slappna av bäst? Hur fungerar ögat? Hur gör man eget papper? Vilkens båt är snabbast? Vem är starkast och mycket, mycket mera. Just idag så hölls även ett föredrag om eld - och hur spännande är inte det?! De flesta av experimenten är inomhus men det finns även mycket att prova på även utanför i vattenparken. 

Vi började med inomhusaktiviteterna och gick ut lagom för att en fikapaus. Medhavd fika i solen gjorde bra för energin - nu var vi laddade för lite vattenlek, slänggungor, flygplan och vattenfall. Efter ytterligare ett varv till bland favoriterna där inne så avslutade vi dagen med ett besök i cafeterian. Spagetti och köttfärssås stod på menyn.

Med oss hem har vi egengjorda pappersark, lite pyssel från shopen och ett trevligt minne! Tack för en bra dag!

Av: la2116 (6 Mars 2018)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se