Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » All inclusive
Onödigt dyrt eller jättebra? Bra att veta om All inclusive »
 » Populära erbjudanden!
Lajbansson Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på alla leksaker!
Incoming Center of Scandinavia AB » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på hyran när ni bokar ert boende hos Inco...
Anakkana® – säker frihet » Med barnsemesterkortet får du 25% rabatt på ditt första köp i Anakkanas webk&...
Fler erbjudanden »
 » Kryssning
Reseberättelse:

Aarborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Djurpark)

Vi besökte Aalborg Zoo en otroligt regnig dag i juli, trots regnet så gick vi därifrån med glada miner efter en väldigt trevlig dag. Det var ganska svårt att hitta parkering men efter en del letande så hittade vi tillslut en. 

Det finns gott om picnickplatser i området och flera lekplatser där barnen kan få leka av sig mellan varven. Vi såg massor med djur och man kom ganska nära djuren vilket barnen uppskattade väldigt mycket. På vissa platser var det trappor för att komma högre upp lite ovanför djuren och det kan vara svårt med tex en rullstol eller barnvagn. Barnen såg en föreställning och demostration kring de mindre djuren på zoo men förstod inte så mycket då den var på danska men det var glada ändå. Zoområdet var mindre än jag trodde men det gjorde också att yngsta sonen på fyra orkade gå runt själv. Det finns också ett tåg som tar dig runt mot en extra kostnad. 

Ett besök som var väldigt trevligt och uppskattat av barnen trots regnet. Men det gjorde å andra sidan att det inte var så mycket folk där. 

Av: M.asp (14 Mars 2018)

Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se