Logga in
Bli medlem
Favoriter (0)
 » Sportlov
 » Populära erbjudanden!
Tallink Silja » Med Barnsemesterkortet får du upp till 20% rabatt på kryssningar, reguljärresor oc...
Kloka Leksaker » Med Barnsemesterkortet får du 20% rabatt när du handlar lagervaror för minst 250 kr...
SEA LIFE Helsinki » Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré
Fler erbjudanden »
 » Artikeltips


Vinn en härlig semester på Åland för hela familjen!

Ingen sommar utan Åland! På Åland finns det många smultronställen för barn och deras familjer. Efter endast en två timmars trivsam båtresa från Grisslehamn med M/S Eckerö finner du denna pärla i Östersjön med sandstränder, röda klippor, viltsafari, äventyrsgolfbanor, upplevelseparken Smart Park, slott och mycket annat roligt.

Eckerö Linjen

Vill du vinna en semester på Åland för dig och din familj? Tävla här! »

Eckerö Linjen

Vinst

1:a pris - Badsemester till Åland för hela familjen!
I vinsten ingår person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen från Grisslehamn till Åland, boende en natt i familjerum på nya Hotell Pommern samt 3 timmars entrébiljett till Äventyrsbadet Mariebad. Värde 2450 kr.

2:a pris - Dagskryssning  med buss + båt inkl. skärgårdsbord för 2 personer. Värde 740 kr.

3-4:e pris - Dagskryssning för hela familjen inkl. buss + båt. Värde 480 kr.

OBS! Vinsten gäller avresa under 2017.

Läs mer: Eckerö Linjen »

Eventuell hyra av bil, mat samt eventuella övriga omkostnader ingår ej.

Boka en stugsemester vid havet, ett bekvämt boende på hotell mitt i centrala sjöfartsstaden Mariehamn eller välj att bo på ett charmigt gästhem på den åländska landsbygden.

Åland erbjuder, förutom en vacker skärgårdsnatur, aktiviteter och evenemang som passar hela familjen.  I maj, då äppelträden står i full blom, arrangeras Ålands grönskar. Då bjuds det in till fest i trädgårdar, restauranger och på öppna gårdar där man bland annat kan klappa nyfödda lamm och kalvar, meta samt handla frön och sticklingar till sin egen trädgård.

Besök också Vikingamarknaden i juli, en av Europas största, som ger en inblick i livet under vikingatiden då underhållningen bestod av gycklare och eldakrobatik. På Ålands Sjödagar erbjuds bland annat barkbåtstävling, drakbygge och högläsning. Eller varför inte förlänga sommaren med ett besök på en av höstens höjdpunkter, Skördefesten, där man kan besöka öppna gårdar och hälsa på djuren, hoppa i hö och rida på ponnyer.

Låt oss på Eckerö Linjen hjälpa dig hitta just ditt smultronställe på Åland. Ta del av vårt stora utbud av boende samt resepaket som förutom boende även inkluderar resa samt aktiviteter. Det finns något för alla smaker Läs mer här!

Eckerö Linjen


Tävlingen är avslutad
Annons:
 Till toppen av sidan 
Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se