Annons
Betyg och kommentarer

Aeroseum

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Aeroseum.

» Antal inlägg: 5 st
Roligt, intressant och lärorikt
Perfekt för hela familjen.
(2019-12-09)

Kul och lärorikt
Trevligt ställe med mycket att prova på, lära sig, krypa, klättra i. Trevlig personal som kom och berättade att ville vi undvika köer till simulatorerna var det bra att boka tid tidigt. Jag brukar tröttna fort men många timmar försvann lätt och vi hade hur trevligt som helst. Kul att de hade ett stort lekområde vid café/rest. Såg många barn som provade hinderbana, skidor, boule mm. Ett ställe vi varmt kan rekommendera. Vi var två vuxna och en 13åring.
(2018-07-17)

Flygdagar
Kul underjordisk flyguställning. Rekommenderar att åka hit på årets flygdagar.
(2016-01-08)

Jättefint museum!
Blev positivt överraskad av detta fina museum. Bara hangaren är häftig, och sen hur många häftiga flygplan som helst. Man kan ju tro att det är bara vuxna som gillar detta, men allt är mycket barnanpassat. Man får provsitta ett flertal flygplan och krypa in i ett. Sedan ett område med olika lek och spelgrejor, lite slitet där men ändå roligt. Finns flygsimulatorer också för en rätt billig peng, men kanske mer för större barn. Kafeterian kunde ha lite roligare utbud, men det fanns i alla fall gluten och laktosfria alternativ, och det var väldigt billigt samt mycket trevlig personal. Man blev bara helt glad av att vara där.
(2015-03-01)

toppendag med familjen!
Två vuxna o två barn 8år (pojke) och 11år (flicka) tillbringade ett antal timmar en lördag på detta häftiga museum! Även den flygplansointresserade blir imponerad! Vår tjej som drog en djup suck o himlade trotsigt med ögonen blev faktiskt positivt överraskad!!! Bara byggnaden och dess historia är värt ett besök. Många plan och helikoptrar får provsittas vilket alla åldrar uppskattar (även 40 plussare) Stora ytor för barn med spring i benen, och föräldrar behöver inte springa efter och ropa: -Nej akta inte röra, den är ömtålig... Där finns ett café med korv, hamburgare, kakor, kaffe o dricka. Inte värsta utbudet men till plånboksvänligapriser och med trevlig personal som brinner för flygplan! Alla är volontärer som gärna hjälper till med frågor o anekdoter:) Detta är absolut värt ett besök:)
(2013-03-04)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 1           6       
PA     J    EO    QD6
 Q    F29    D       
 X     S     1    CDX
T5A         7R1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se