Annons
Betyg och kommentarer

Ängelholms Hembygdspark

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ängelholms Hembygdspark.

» Antal inlägg: 31 st
Perfekt utflykt med barnen
Åker hit ofta!
En fin hembygdspark med grisar, får, getter, kalkoner, höns, påfåglar, tropiska fåglar, fasaner, duvor, grisar, hästar, åsnor, hjortar mm. Finns mycket att se och göra.
Trollskog finns med lite roliga texter att läsa från vad andra barn har sagt och annat kul att leka med i den skogen.
Finns en fin Lekpark dit många barn kommer och leker i. De har nu också en hinderbana uppe bland träden, men detta har vi vuxna ännu inte testa på barnen är ännu för små för att göra det.
Värt att besöka!
Fint fik som erbjuder smått och gott som ex. glass och våfflor och ett värdshus med finns bredvid.
(2019-06-12)

Gratis familjeutflykt av hög kavlitet
Underbart ställe! Så kär. Perfekt för våra barn (2,5 och 4 år). Många olika klätterställningar, annorlunda repgunga och annat utöver det vanliga i lekparker. Mycket djur och fåglar, som ett litet Skansen eller 4H superdeluxe. Massor med spännande grejer i skogen med båtar, fort, troll, trätält, låtsaståg av stockar osv. Mycket spring- och klättervänligt. Barnen kan springa långt utan att försvinna bakom buskar och ris. Restaurang med buffé finns. Rekommenderas varmt i alla väder utom regn.
(2019-06-03)

Mysigt
Ett mysigt besök med känslan av att vara nära både djur, natur och lek. Många djur att se på, många lekplatser och lekstållningar, fina fikaplatser och kaféer. Kändes som att vara mitt ute i skogen i en liten ”egen by”. Djuren levde dock väldigt nära inpå lekplatserna och jag tycktes aldrig se till någon som såg över djuren. Blev lite orolig över detta för djurens skull då lan aldrig vet hur besökare uppför sig emot djuren. Annars en toppenfin park
(2018-02-06)

Idealisk för familj med mindre barn
Djur, lekplats och tåg, kan inte bli fel. Ta med fika eller ät på restaurangen.
(2017-07-27)

Ett perfekt ställe för familjen
Ett mkt trevligt ställe för hela familjen med nöjen för både stora och små.
(2017-07-16)

En tiopoängare!
Vi besökte sommaren 2015 och 2016 och kommer gärna åter igen. Härligt lekplatsområde, toppenbra våffel- och glasscafé. Fin djurpark och nytt för i år ett område för lek i skogen. Allt detta och lite till för ingen kostnad alls! Superbra tycker vi!
(2016-08-06)

Dotterns första besök...
...men inte det sista. Hon var jättenöjd och hur lycklig som helst.
(2016-07-28)

Mysigt ställe
Älskar att åka dit med familjen, grilla korv, titta på djuren och pytteskogen och självklart att Leka på lekplatsen.
(2016-06-26)

första besöket
var där en grå mulen dag, minstingen gillade att gå och kolla på alla djuren framför allt grisarna. Jag blev glad när jag såg vilka fina inhägnader som djuren hade. Stora barnet gillade yttepytteskogen fast hon kallade det för pysselskogen :P Hon fick supermycket idéer och går nu här hemma och kollar vad vi har i skåpen för att kunna göra lite kuliga figurer.
lekplatsen var bra planerad, men någon för alla åldrar, även för de som sitter i rullstol kunde komma fram och leka. tummen upp för det.
Vi fick några roliga timmar i parken. :)
(2015-07-31)

Trevligt året om!
Hembygdsparken fungera bra som resemål året om. När vi var där så hade vi det mysigt. Där fanns en trollskog som min 3- och 5 åring uppskattade. Sen är lekplatsen stor och bra. Djuren är också roligt att gå runt och titta på.
// Kristian
(2013-11-07)

Min dotters favoritpark
Jag är en separerad pappa som ofta gick till Hembygdsparken med min dotter när hon var mindre. Mina föräldrar bor i Ängeholm så det blev perfekt. Jag har nu erbudit mig att göra en hemsida åt Hembygdsföreningen som för tillfället hittas här: http://www.whiteghost-scandinavia.eu men som kommer att flyttas till adressen: http://www.engelholms-hembygdspark.se
(2011-03-17)

Småbarnensfavorit
Missa inte karusellen (20:-), att rida en ponny eller åka vagn efter en ponny (20:-)! En-poängs avdrag för trängsel på helger med fint väder.
(2010-07-08)

Dotterns favoritställe
Min 3-åring har besökt HEmbygdsparken ofta under hela sitt liv. Både med oss föräldrar och med morföräldrarna. Hon älskar det. Vi åker ofta dit tillsammans med kompisar och barnen har roligt tillsammans och är lätta att hålla uppsikt över på lekplatsen, som är anpassad efter barn i olika åldrar och storlekar. Väl värt ett besök!!
(2009-11-09)

Superbra ställe
Hejsan - Hembygdsparken i Ängelholm är ett bra ställe för mindre barn, upp till kanske 8-9 år. Finns en kul lekplats, djur, fika, glass. Nytt för i år var en karusell. Bra är att det inte är något inträde och du kan ha med fika etc. Rekommenderas!
(2009-09-17)

Underbart ställe
Åker ofta till Ängelholm för semester och hembygdsparken är verkligen en favorit hos barnen speciellt lekplatsen men även djuren är roliga.
(2009-06-26)

perfekt !
Åker ofta till hembygdsparken på sommaren. Det är gratis entre, en del djur att titta på, jättefin lekplats och en väldigt fin och trevlig miljö.
(2008-02-10)

kanon!!
barnvänligt, gratis(det mesta) fantastisk lekplats...
(2008-02-04)

Mycket bra!
En mycket trevlig park att strosa runt i - inte så mycket djur men rådjur, fåglar, små hästar, getter osv i en härlig miljö. Dessutom en väldigt bra lekplats för barn i olika åldrar ( i alla fall upp till 8-9 år)Anledningen vi var där var för att se teatern Pettson & Findus på deras utomhus scen - JÄTTEBRA! Vi åt lunch i resturangen men ganska dyr lunch och hade vi vetat hade vi tagit med matsäck och mat att grilla; finns jätte bra uteplatser även under tak. Som avslutning finns en glasskiosk med stort utbud. Kan verkligen rekommenderas!
(2007-08-10)

Bara bra!
Även en regnig dag kan man åka till Hembygdsparken. För man kan gå runt och titta på alla djuren. Och på sommaren har de ponnyridning och diverse jippo.
(2007-07-31)

Roligt ibland
kul och tråkigt
(2007-02-09)

Enkelt o trevligt
Jag har varit på Ängelholms Hembygdspark två gånger. Det har båda gångerna varit en trevlig upplevelse både för mig och barnen. Teatern som spelas där vissa dagar är ett plus!
(2006-10-06)

Barnvänligt
Barnvänligt utflyktsmål i Ängelholm.
Lite djur att titta på samt en mycket trevlig stor lekplats. Bra parkeringsmöjligheter.
(2006-08-20)

Hembygdsparken
Härlig miljö att strosa rundor i!!
Jättefin lekplats och barnen bara älskar att springa rundor mellan djuren och även in en sväng på museerna. ngt för både gammal och ung!!
(2006-07-31)

Gratis och skoj för alla
Detta är en park som alla kan älska. Det är gratis så pengarna kan gå till glass.Lekplatsen är mest för små barn enligt min 8-åring men alla älskar att titta på djuren och åka Pyttetåget genom stan och längst åpromenaden. Det kostar bara 10 kronor. Under sommaren har man olika teateruppsättningar och musik för alla.
(2006-07-19)

En underbar park
Finns allt bde djur och en stor lekplats
(2006-06-28)

otvunget kravlöst
Är man en slutkörd flerbarnsfamilj med ganska små barn är detta ett bra alternativ. Barnen kan leka titta på djur och få glass. Som vuxen kan man sitta och koppla av ett tag. Man känner ingen stress över att man lagt ut några pengar i önödan. Barnen uppskattar ofta det enkla i livet, vilket kan vara lätt att glömma bort ibland...
(2006-06-15)

Paradis för barn och vuxen
Ett bra alternativ för alla.Gratis ,handikappanpassad och det bästa det är gratis entre.En trivsam miljö som barn och vuxen lätt kan dela sin vardag tillsammans.Har du en låg budget kan du ta med egen fika. Vill du kosta på dig lite extra bekvämlighet så kan du gå in till värdshuset och äta.Djuren har det bra här och det är lagom avstånd mellan sevärdheterna så att barnen själv har möjlighet att gå mellan aktiviteterna.
(2006-06-14)

Ä-holms hembygdspark
Ett trevligt och mysigt ställe. Här kan du leka i lekparken, titta på olika djur, fika, äta eller ta med egen matsäck.
Rekomenderar med varm hand utflycktståget som går ner till centrum

Carina
(2006-04-11)

ä-holm park
mysigt..glassbar..djur..grillnining-om man vill-eller bara en fika..undeerbart!!..o helt gratis!"!
Prova parktåget!!
(2006-03-12)

Allt på samma ställe!
Här är en underbar park som barnen trivs i, här finns lekpark och djur samt restaurang och kiosk. Sen kan man åka häst och vagn om man vill in till Ängelholms centrum och tillbaka sedan igen.
Vi är här väldigt ofta på sommaren för barnen vill dit och leka!
(2006-01-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


XL2         T6L      
7 D    5    Q L   EFJ
77S   KKT   WYN      
G Q    F    3 T   34U
195         LMX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se