Annons
Betyg och kommentarer

Aquaboulevard

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Aquaboulevard.

» Antal inlägg: 1 st
Aquaboulevard
Tack för en superbra hemsida! Vi har precis varit i Paris med våra två killar på 4 och 6 år. Det är inte alltid så kul att gå runt i en storstad utan möjlighet till bad, så jag vill passa på att tipsa andra om vad man kan bryta av alla kulturella aktiviteter med, som garanterat går hem hos de små. Våra uppskattade det otroligt mycket!!!

I Paris i 15:e arr, finns Aquaboulevard. Adr: 4, rue Louis Armand, vid Metrostationen Porte de Versaille. Det är öppet må-fre 9-23 och lörd 8-24 och sön 8-23. Parken ligger delvis inne och delvis ute. Inne finns en jättepool med olika djup och avdelningar. Det finns ett tiotal vattenrutchkanor riktade till olika åldrar och svårighetegrader. Man kan hyra däck att åka i och vissa banor går ut på utsidan. Ute finns en jacuzzi och en pool med vågmaskin som ligger i anslutning till en sandstrand. Det finns en minigolfbana, flera kiosker och restauranger, möjlighet att ta med egen picnic m.m. Tajta badbyxor är ett krav, inte shortsmodell.

Vi var där bara en dag, och då kostade inträdet för hela familjen 70 €. (barn under 3 år är gratis,mellan 4-12 år kostade de 10 € och vuxna 25 €) Skulle man vara där i flera dagar fanns möjlighet till rabatterade priser.
(2007-07-25)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 6          68Y      
R3     Y    A P   OW7
 Y    2IN   U 7      
 M     J    B X   M5U
QDO         AMT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se