Annons
Betyg och kommentarer

Atlantis - äventyrsbad på Skallerup Klit

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Atlantis - äventyrsbad på Skallerup Klit.

» Antal inlägg: 5 st
Semesterställe vi återkommer till!
Ett underbart feriecenter där det finns mycket för många åldrar. Både 2 åringen och 5-åringen älskade badlandet. Leklandet var också bra med framför allt pysselrummet var en överraskning. Där fanns mycket att göra. Kan även gå till sandstranden, hälsa på djuren, åka inlines, bowla mm. Finns även aktiviteter för vuxna. Husen är mycket fina. Nära till Fredrikshamn, Nordsoe Oceanarium och Skagen. Rekommenderar varmt.
(2016-04-06)

Helt underbart!
Skallerup Klit har allt man kan önska som barnfamilj. Lekland, vattenland, el-bilar, pysselrum, restauranger, affär, mysiga stugor, hav/strand, gym, spa, barer, bowling, bondgård, stor utomhus lekplats... Allt i gångavstånd!
Hade vart kul med en utomhusbassäng oxå, men med havet runt hörnet funkar det ändå. ;o)
(2012-06-07)

Säger som de övriga!!
Kanon! Här finns allt oavsett väder och vind. Här har Du även rätt så nära till Nordsjömuseet som även det är en upplevelse. Här kan man få se när en dykare dyker ner i ett jätte- akvarium. Ingen tvekan, Jag åker gärna dit igen:)
(2008-04-11)

Återkommer gärna
VI, två familjer med flera barn vardera var på skallerup under förra höstlovet. Det fanns aktiviteter som passade alla. Ett stort plus för äventyrsbanan (gratis) utanför badhuset. Mysiga hus.
(2007-11-04)

Bästa helgen på länge
Vi, en familj bestående av farfar, farmor, mamma, pappa och 2 barn, 4 år och 2 år. Alla fick vi ut något av vår helg.
Barnen älskade badlandet samt leklandet. Ponnyridning på bondgården passade 4-åringen. Squash och bowling för de vuxna. Farmor tyckte mycket om Romulus, den romerska badanläggningen. Stugan var en överraskning. 3 sovrum, jacuzzi, bastu m m. Stora fönster, ljusinsläpp överallt. God mat och rikligt på restaurangen Vi återkommer gärna.
(2007-09-24)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


8EJ         LTD      
2 1    E    L G   YLG
58C   BLG   C3C      
  I    F    3 R   3TS
CTF         O4U      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se