Annons
Betyg och kommentarer

Badhuset Mariebad

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Badhuset Mariebad.

 » Antal inlägg: 12 st
Trevligt
Det var ett trevligt badhus, men vi har varit på så många äventyrsbad så detta var ingenting utöver det vanliga. Av hygieniska skäl krävs tighta badbyxor - inga badshorts. Härligt att kunna simma ut och min 10-åriga dotter älskade rutschkanan. Vi var där i 3 ½ timma så barnen trivdes verkligen!
(2013-07-23)

Barnen älskade badet!
Våra två döttrar på 7 & 9 år älskade badet, framförallt rutschkanan var av intresse, dom sprang upp för trapporna och gled ner i kanan hela dagen, var knappt i själva bassängen. Att man kunde gå ut och bada i saltvattnet från en brygga var också en roligt inslag.
Ganska dyrt för att vara ett ganska så litet bad, men roligt var det!
(2011-09-22)

Övervakning
Jag har mina föräldrar på åland men bor själv i Sverige. Så när vi är över hos dem var vi tidigare på Mariebad ibland. Badhuset är fint och mysigt! Men man känner sig övervakad hela tiden. Inte för säkerhetens skull utan för att vi "skulle göra ngt fel". Personalen var som hökar på oss så till slut vågade vi inget annat än att sitta mitt i poolen. De följde oss runt och kollade vad vi gjorde hela tiden. "Vi" är en mormor på 50 och en mamma med två barn, 2 och 4 år. Vet inte riktigt vad de var rädda att vi skulle ställa till med. Så nu åker vi till Lilla Holmen ist och myser när vi är hos mormor och morfar och hälsar på!!
(2008-06-01)

Min åskigt
jag tycker det var väldgigt dyrt för att vara ett enkelt badhus . inget vidare specielt ! mitt älsta barn var missnöjd.. hon sa : vi skulle hellre ha farit till caribia
(2008-03-20)

Härligt, fint, och roligt.
Ett fräscht, och rent badhus, Och att det är stort, rymligt, både ute och inne, gör att det är perfekt på sommaren, om man inte känner för havet, alla dagar. Och barnen, trivdes som fisken i vattnet. Vi åkte över med eckerö linjen, köpte ett paket, genom dom, med boende, fanns olika alternativ i en kalalog, som jag hämtade på turistbyrån, bodde ganska centralt i Mariehamn, i ett stort hus med flera rum, och det var perfekt, Och inte så dyrt heller.
(2007-01-22)

Mysigt!
Ett trevligt bad, blev en perfekt liten dagsutflykt att ta Eckeröfärjan över och sen bada några timmar på Mariebad. Lugnt och skönt, det finns en helt ok vattenrutchkana och utebassängen var riktigt skön att bada i på vintern. Barnen tyckte det var jättekul att kunna bada ute mitt i vintern!
(2007-01-22)

Även SPA-behandlingar!
Jag rekommenderar badhuset Mariebad på Åland, det är superfräscht och nybyggt och har dessutom SPA-behandlingar.
(2006-08-07)

Mariebad, härligt ställe!
Vi är ofta på Åland, eftersom vi kommer därifrån. Då besöker vi nästan alltid Mariebad...Ett "mini-äventyrsbad" Detta var ett stort lyft för Mariehamn! Det är lugnt och skönt och har ett underbart läge, med utsikt över vattnet och med en badstrand utanför. Så du har många möjligheter att välja var du vill bada. Själv föredrar jag utomhuspoolen, särskilt vintertid. Tänk att bada ute i varmt vatten och snöflingorna faller sakta ned över marken.....
(2006-08-02)

Mariebad
Underbart,ta ruschkanan rakt ut i havet
(2006-06-14)

ok
Mariebad, som badhuset heter ligger ju vackert och man kan gå ut på en egen liten strand och lapa sol, och busa i sanden, eller ligga i poolen och titta ut över Slemmerns vatten.
Rent och fräscht lite kallt i omklädningsrummet/duschrummet tycker jag. Sen att man kan handla fr cafét både om man är i baddelen eller utanför är bra.
Helt ok, för att va på en så liten ort.
(2006-06-14)

Mariebad! Underbart läge!
Denna anläggning har ett underbart läge vid stranden. Badhuset är vackert och är omringad av vatten från tre håll. Man kan bada ute både på vintern och på sommaren.

När man har åkt båt några dagar i dåligt väder och barnen är trötta och griniga så är det avkopplande att promenera till Mariebad, bada, njuta av en kopp kaffe, ett glas öl eller vin på caféet, få en skön behandling uppe på spaavdelningen eller låta klippa sig under tiden barnen badar.

Från gästhamnen i Östra hamn tar det ca 7-10 minuter att gå till Mariebad.

Anläggningen är mysig, ren och trivsam. Man får inte ha badshorts på sig men man får låna badbyxor gratis så det blir inga problem med det heller.

Jag rekommenderar!
(2006-05-15)

Mariebad
För att vara en så liten ort som Åland, Mariehamn är Mariebad fint!
Kunde ju byggts större då det en gång byggdes, men nu är det som det är och duger bra.
Priserna är lite i högsta laget tycker jag.
Annars är badet rent och fräscht och barnen har kul.
Lite kallt i duschrum och omklädningsrum tyckte jag (eller om jag är frusen av mig)
(2006-01-26)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FM4         MKD      
A A    F    N I   PO8
X S   TWS   NPJ      
Q A    C    M A   RIF
XST         N53      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Resa till Åland
Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på alla Carpe Adventures familjeäventyr
Upp till 20 % rabatt på Stena Line
10-15% rabatt till Tyskland, Polen och Litauen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Djurs Sommerland
Danmark
Kalmar Slott
Småland
Fårup Sommerland
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se