Annons
Betyg och kommentarer

Balthazar Science Center

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Balthazar Science Center.

» Antal inlägg: 36 st
Toppenställe för alla i familjen
Riktigt fint ställe med något som passar alla. Pyssel i många former där barn och vuxna kan använda sin kreativitet och uppfinningsrikedom för att skapa olika grejer.
Caféet bjuder på en trevlig miljö, bra priser och ett stort utbud där fokus ligger på gott att äta och dricka, umgås och också miljön.
Spel och kluringar som gör att man får tänka till.
Mycket av det som finns på Balthazar Science Center är gjort så man ska tänka till kring miljö.
Rekommenderas verkligen!
(2020-01-01)

Mycket kul och lärorik dag på Baltzar Science center
En fulländad dag blev det i Skövde då både föräldrar och barn (8 och 11 år), fick experimentera och upptäcka saker som vi inte visste innan. Rekommenderas varmt om man vill ha en spännande dag med en massa upplevelser. Fantastiskt fik med bra "picknick-möjligheter" för medhavd matsäck erbjöds vi också. Ett tips är att vara på plats när de öppnar så hinner man det mesta.
(2019-10-17)

Aktiviteter för de lite mindre och stimulans av alla sinnen
Är man en lite mindre besökare så har man riktigt roligt här. Dock så tröttnar de lite äldre ganska fort då mycket är för enkelt inom situation. Men allt är i det stora hela bra och kreativitet skapas och också frågor och lärande.
(2019-09-01)

Roligt och utmanande science center
Våra barn 5 och 8 år hade en jätterolig dag på Balthazar. Det bästa var att få tillverka egna såpbubblor och plan.
(2019-08-14)

Balthazar science center
Vi hade en jätte rolig dag hos er. Helt fantastisk personal som var hjälpsamma och mån om att vi skulle ha roligt.

Plus till tjejen som hade hand om exprimentshowen.
Gjorde showen rolig och pedagogisk samt lät barnen delta.
(2019-08-06)

Upplevelserikt!
Jag och barnen på 10 år och 12 år besökte idag Balthazar Science Center. Ett mycket lyckat besök med två nöjda barn som hade fullt upp att leka och upptäcka. Vi kommer gärna tillbaka!
(2019-07-31)

Utforskar dag
En kul utmanande dag för våra ungar på 14,16 & 18år Avslutade med legobygge- kanondag!
(2019-07-06)

Uppfinnarlysta barn
Vi var där under v.44 och det var inte alls så mycket folk, så vi kunde i lugn och ro testa alla experiment. Våra grabbar(6,8år) var mycket nöjda.
(2018-12-09)

Finns något för alla...
Roligt ställe där man får "springa" runt och inspektera, testa, upptäcka nya saker. Ett bra tillfälle för hela familjen att göra något tillsammans för här hittar man något för alla...
(2018-10-03)

En rolig heldag
Det är lätt att fördriva en hel dag på Balthazar. Det finns mycket att upptäcka och testa för både liten och stor. Den kreativa kan dessutom fritt skapa massa spännande saker med lim och diverse pysselföremål.
(2018-09-10)

Mysigt
Ett litet mysigt ställe, men vi förväntade oss mer av efter ombyggnationen. Men det finns ändå en hel del kul att utforska och upptäcka.
(2018-08-09)

Roligt för stora o små
Roligt ställe med mkt att upptäcka, prova, pyssla, bygga eller leka med.
(2018-08-03)

Mycket att upptäcka
Det finns många saker att göra och upptäcka på Balthazar, men störst behållning av besöket har nog ändå lite äldre barn (8-13 år), eftersom det är rätt mycket att läsa och förstå, samt att nivån på "klurigheterna" ofta är ganska hög.
(2018-07-18)

Besvikna
Hade hört så mycket bra om detta ställe men vi blev så besvikna!
Det är ganska tråkiga saker där samt så luktar det fukt o mögel i lokalerna.
(2018-07-08)

Litet och lagom mycket för yngre barn!
Det tog oss två-tre timmar att ta oss igenom allt som barnen ville göra och under den tiden hade vi alla väldigt roligt.
(2018-03-22)

Tummen upp för Balthazar Science Center :)
Vi, familj med två vuxna och två barn på 4 och 7 år, tyckte att dagen på Balthazar Science Center var helt ok. Det fanns många saker att upptäcka. Favoriterna för våra barn var såpbubbelgrejerna, rymden och banan med bilar utanför. De hade det också väldigt roligt i pysselrummen och både målade och byggde båtar som de sedan lekte med i den stora vattenbaljan. Ännu ett plus för trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar det till barnfamiljer med barn i åldrarna runt 3-8 år.
(2018-03-06)

Testfamilj
Var på Balthazar idag, helt ok upplevelse men vi är inte helt begeistrade. Vi tyckte att det kunde ha hänt lite mer saker. Passar lite lugnare barn.
(2017-07-16)

Mycket på liten plats.
Haft jätteskoj. Sonen njöt av besöket! Mycket saker på liten yta och mycket lärorikt.
(2017-06-10)

Något för alla åldrar!
Vi var testfamilj sommaren 2016 och hade höga förväntningar då tidigare betyg varit genomgående höga. Det var precis så bra. Det fanns mycket att utforska på relativt liten yta och något som passade alla. Båda barnen, 5 och 19 år, hade kul och även vi vuxna hittade utmaningar att ta oss an. Trevligt bemötande och plus i kanten att det inte var några problem att få äta medhavd mat i fiket. Vi var där mellan kl 10-15 och hade att göra hela tiden.
(2016-08-06)

Testfamilj
Vi var på Balthazar Sience Center som testfamilj åt Barnsemester.se. Vi tycker helt klart att det var en spännande och trevlig dag. Det fanns något att göra för alla ifrån små bebisar till morföräldrar. Helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi.
(2016-07-31)

Lärorikt och fyllt med upplevelser!
Bra ställe, lagom mycket aktiviteter. Öppnar upp för nyfikenhet och frågeställning. Bra personal, som kunde svara på frågor, utan att ge ut svaret för smidigt.
Närhet till tåg och bra parkering. Mysig fika hörna, och fräscha toaletter.
(2016-07-03)

Kanonbra ställe!
Ett bra ställe där man kan spendera lagom många timmar. Barnen är sysselsatta en förmiddag och lär sig massor på köpet! Centret är ganska litet och passar nog allra bäst för barn mellan 4 och 9 år även om både äldre och yngre barn kan finna vissa bitar intressanta.
(2016-05-26)

Spännande och lärorikt i Skövde
En fin anläggning som ligger lättillgängligt nära stor parkering. Kluriga, intressanta och spännande saker i bra blandning. Vi gillade mest utomhusaktiviteterna och "laserrummet".
(2016-01-06)

Balthazar
Mycket på liten yta har någon skrivit och där kan jag instämma. Vi var cirka 10 familjer där men vi sprang inte på varandra. Trevlig personal, fräscha toaletter, mycket aktiviteter utomhus. Bra priser i deras affär och entré. Vissa saker krävdes dock att dem kan läsa för att det ska vara roligare.
(2015-08-12)

En mycket trevlig dag på Balthazar sciece center
Ett trevligt science center, där det finns mycket att göra för hela familjen. Detta passade bra för våra pojkar på 4,7 och 8 år.
(2015-08-04)

Baltazar
Ett trevligt science center med något för alla! Dottern på 11 år kändes dock lite för stor så hon blev rätt så fort nöjd med besöket. Det räckte gott och väl med två timmar.
(2015-04-12)

Mycket på liten yta.
De fanns mycket att göra, men dessvärre så tröttnade våra barn ganska fort. Mest lockade de att leka med vatten och såpbubblor, men hela tiden väntade de på att få åka elbil utomhus. Sedan var de väldigt fascinerande att titta på när de la mentos i cocacolan så de en vulkanliknande explosion.
(2014-08-17)

En mycket trevlig dag!
Vi hade en mycket trevlig dag på Balthazar Science center. Troligen passar stället bäst för 5-10-åringar, men jag kan ärligt säga att hela familjen hade kul. Dessutom var personalen mycket aktiv och trevlig. Några höjdpunkter var verktygsskolan och mysterielösningen.
(2014-08-08)

Mycket upptäckarglädje på liten yta!
Här finns mycket att testa och upptäcka och det finns något för alla i familjen. Även om de mindre barnen inte förstår alla experimenten kan de ändå ha kul här. Det finns såpbubblor i jätteformat, vattenhjul och en fin verkstad där man kan bygga och skapa fritt med olika material. T ex bygga en båt och testa den i vattenrännan och blåsa tryckluft på den. Bästa åldern för att förstå det mesta är nog skolåldern och uppåt. Det finns rum där man kan lära sig mer om kroppen t ex hur ett hjärta fungerar och om färgseende. Ett rum om rymden och ett polisrum där man kan få veta mer om hur polisen arbetar. vi var testfamilj här och tyckte att det var ett bra science center med mycket kul teknik på liten yta. Våra barn är 9 och 12år. Utegården var också kul med elbilar och mycket vatten och luftstationer att undersöka. Vi kommer gärna tillbaka dit!
(2014-08-07)

Underhållande
Liten yta men den utnyttjas väl!

Är man ändå i Skövde så är Balthazar Science Center absolut värt ett besök. Jag skulle dock inte tyckt att det varit värt att åka 20 mil en väg enbart för att gå dit.
(2014-07-29)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


B           HB1      
A K    S    5 T   Q9H
8N5   38L   RWD      
  T    B      D   U8N
  G         L6Y      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se