Annons
Betyg och kommentarer

Barnens Gård

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Barnens Gård.

 » Antal inlägg: 182 st
Perfekt för barnfamiljer
En härlig park för barn i olika åldrar, plats för lek o bus o bad o djur.
(2019-11-14)

Super bra
Mycket roligt ställe att åka till över dagen
(2019-11-11)

Barnens Gård är en trevlig och familjär liten park som innehåller det mesta små barn kan önska sig. Ett besök i parken tar en eller två dagar, beroende på om det är badväder eller inte.
Även om parken är liten ryms där de flesta aktiviteter yngre barn kan önska sig. Det är egentligen bara karuseller som saknas. Vi rekommenderar parken för barnfamiljer med barn mellan 3-9 år. Äldre barn har tre saker att roa sig med: en vattenrutschkana, en liten trampolinpark och en klätterställning med diverse olika hinder.
(2019-09-06)

Barnens gård
Ett fantastiske bra ställe där barnen kan upptäcka allt på en gård. Små avstånd mellan aktiviteterna och ett super bra vattenland.
(2019-09-03)

Härlig endags utflykt!
Toppen att besöka om man är i närheten och behöver leka av sig! Vattenlandet och djuren var våra favoriter. Lagom stort för en endags utflykt! :)
(2019-09-01)

Bra dag!
Jag skulle inte åka över hela Sverige för att besöka barnens gård men man slår lätt ihjäl 4 timmar. Det är lagom stort och passar fler åldrar.
(2019-08-31)

Fint ställe med allt barnen önskar sig
Barnens gård är väldigt fint ställe där barnen kan hitta det mesta. Ett vattenland där både små och stora barn kan vitsas, ponnyridning, 5-kamp, klappa olika djur, hoppborg, labyrint, lådbilar, god mat och dryck, hölass och sandmålning samt annat. Våra barn mellan 3-11 år var väldigt nöjda och det fanns hela tiden något att göra för barnen. Det är lämpligt att åka hit vid fint väder då allt är utomhus, en nackdel är att allt ingår inte i entrepriset utan man får betala extra för ponnyridning och sandmålning.
(2019-08-21)

En rolig upplevelse för barn!
Efter en heldag på Barnens gård åkte vi hem med två nöjda barn. Här finns bland annat ett mindre vattenlekland, söta djur, hoppborgar och en traktorlekplats.
(2019-08-12)

Barnens Gård med mycket att göra
Ett ställe där både stora och små kan hitta något som passar dem. Att hoppa omkring i hoppborgarna eller studsmattorna, de små kan köra elbilar, klappa och mata djuren, rida häst, åka hölass och såklart att bada i badlandet som har något för alla!
(2019-08-06)

Lantlig park med stort utbud
Barnens gård en lantlig park med stort utbud av olika aktiviteter allt från badland, djur och fordonslek till hölass och hoppborgar. Perfekt utflyktsmål för barn mellan 3-7 år, vi ger Barnens gård 8/10 poäng!
(2019-08-01)

Fantastisk upplevelse för hela familjen!
Vi var tre familjer med barn från 1år till 13år. Lika roligt för vuxna som små! Bra möjligheter med parasoll, fräscha toaletter/skötbord och fantastiskt bra mat i restaurangen. Allt från ett superkul vattenland, matning av djur till stutsematter och femkamper. Rekommenderas starkt!
(2019-07-18)

Barnens Gård 2019
Mysigt ställe som bjuder in till lek både för stora och små. Massor av små söta djur. Ett stort + för vattenlandet. Passar barn ca 1-12år
(2019-07-12)

Trevligt familjenöje
Från vägen såg det ganska så litet ut men när man kom innanför entrén blev man positivt överraskad. Det fanns massa olika aktiviteter för barnen att välja på te.x. uppblåsbara rutschkanor, elbilar/traktorer, besöka gårdens djur och åka hölass. Uppskattat av våra barn.
(2019-06-27)

Toppen även för de större barnen!
Jag besökte Barnens gård med mina fyra barn (1, 9, 10, 12). I kön in blev jag lite orolig då det mest verkade vara barn i förskoleåldern bland besökarna. Mina stora älskade dock stället! Vi åkte vattenrutschkanor, matade djur, hoppade i studsmattor, åkte hölass med fin liten guidning bland korna, målade sandmålningar och hade superkul. Barnen gillade att traktorerna inte hade någon övre åldersgräns som de har på många andra ställen.
(2018-10-17)

Trevligt ställe som har växtvärk
Jättefint ställe men liten om man åker vid högsommarväder
(2018-10-11)

Överraskande bra!
En heldag här är det perfekta sommarnöjet för barnfamiljen. Lugn och trevlig atmosfär som vi gärna kommer tillbaka till!
(2018-09-06)

Härlig gård med olika attraktioner!
Ett gulligt mindre ställe som har mycket olika saker för barn i olika åldrar att göra, skönt att slippa gå långa sträckor och man kunde enkelt ha uppsikt över barnen. Det roligaste för barnen var nog badlandet.
(2018-08-20)

Härlig lek för alla åldrar!
Barnens gård är ett härligt utomhuslekland där man också kan träffa lantgårdsdjur och som bonus finns ett stort vattenland som är anpassat för alla åldrar. Här finns härlig lek och roliga utmaningar för alla familjemedlemmar. Vattensrutschkanorna och billandet blev våra favoriter.
(2018-08-12)

Rolig heldag med familjen
Mysigt ställe som man i lugn och ro kan förgylla en hel dag! Badlandet är härligt en sommar som denna! Sandmålning tyckte min flickor var jätteroligt! God mat och glass ? (Allt utom pizzan, som ursäkta uttrycket men den var oätlig!!) härligt roligt ställe i övrigt!
(2018-08-08)

Bäst var hoppborgarna
Ganska litet men familjärt. Bästa tyckte barnen om hoppborgarna.
(2018-08-08)

En underbar dag
Ett jätte mysigt ställe som har djur och och ett jätte bra vattenland. Mycket lekytor för barnen.
(2018-08-02)

Kul heldag för familjen på Barnens gård!
Alla fem i familjen hade en fantastiskt rolig dag på Barnens gård. Parkens inriktning med bl.a. djur, klätterbanor, hoppborgar, elbilar och vattenland erbjöd något för alla. Ettåring, fyraåring och sjuåring hann igenom det mesta men vattenlandet var det som drog mest. Där fanns både något för alla barnen såväl som oss vuxna. Fint ställe för barnfamiljer med yngre/mellanstora barn som är väl värt ett besök!
(2018-07-19)

Mysigt men trångt
Jättemysig lekpark/djurpark men tror att det har växtvärk, så de mindre barnen försvinner när de äldre far fram.
(2018-07-15)

Barnens Gård
Trevligt och mysigt ställe för de lite yngre barnen.
(2018-07-10)

Barnens gård
Vi hade en härlig dag med våra två pojkar på 2,5 år och 4 år och deras kusin på 2,5 år. De hade en härlig dag med bus och lek och där hölasset var det som pratades mest om efteråt!
(2017-09-12)

Mysigt ställe för mindre barn
Barnens gård passade våra barn perfekt. Det bästa var djuren, hölasset och de roliga elbilarna. Ett plus för allinclusive-biljetterna som gick att köpa med inträdet. Mysig atmosfär på gården för stora och små.
(2017-08-31)

Barnens gård
En trevlig utflykt för familjen. Badlandet passade bäst för våra 6-9 år barn och bilarna var perfekta för vår treåring. Det var dock väldigt mycket folk och blev kö till badringarna vilket var synd även ganska lång kö till bilarna. Så endag när det inte är jättevarmt är nog bra om man inte vill trängas för mycket.
(2017-08-21)

Familjedag på Barnens gård
En lyckad dag med underbara vänner och släkt fina aktiviteter, söta djur och härligt badland.
(2017-08-15)

Mysig utflyktsdag
En trevligt ställe att åka till passar mest barn som inte är så stora kanske upp till 8 år. Vattenlandet hade någon för alla åldrar. Klappa djuren var populärt och spenderades väldigt mycket tid hos dem, särskilt de nya söta killingarna! En trevlig dag och vi återkommer gärna hit!
(2017-08-06)

Trevligt utflyktsmål
Ett väldigt trevligt utflyktsmål som vi upplevde var lagom stort för våra barn, vi vågade låta våra barn springa fritt och leka då det inte var för mycket folk och vi lätt kunde se dem.
Barnen tyckte det var jätteroligt att det fanns vattenland, djur och lekpark på samma ställe och att de inte behövde gå för långt emellan sakerna. Det fanns lite gräsmatta så man enkelt kunde slå sig ned på sin picknickfilt och ha koll på medans barnen lekte.

Vi åker gärna tillbaka hit!
(2017-08-05)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


IRE         HFJ      
  7    7      R   JS9
BT5   L87     9      
  N    L      P   3PR
Y38           A      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Barn deltar gratis på Ursulas Äventyrs helgdagsutflykter
Gratis bollspelsgolfs-klubba till barn som spelar
Upp till 20 % rabatt på Stena Line
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Ängelholms Hembygdspark
Skåne
Mulle Mecks lekpark
Stockholm
Junibacken
Stockholm
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Julmarknad i Slottslängorn
Sölvesborg
28/11 - 29/11
Julmarknad i Hantverksboden
Karlshamn
29/11
Julskyltning & tomteparad...
Karlshamn
29/11
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se