Annons
Betyg och kommentarer

Boda Borg i Oxelösund

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Boda Borg i Oxelösund.

» Antal inlägg: 20 st
Underbar dag på bodaborg
Så roligt och man kan vara där med barn i många olika åldrar så det passar bra även när man har många barn. Rekommenderas varmt
(2019-10-28)

Tuff dag för hela familjen
Härlig tuff dag på boda Borg. Superbra aktivitet för både gammal som ung
(2019-09-14)

Boda Borg är verkligen super för hela familjen!
Så kul aktivitet för hela familjen. Att lösa både kluriga och fysiska utmaningar tillsammans bidrog till många skratt och en underbart kul dag!
(2019-08-20)

Testfamilj uppdrag
Vi har haft en fantastisk rolig dag tillsammans med massa roliga och kluriga utmaningar som skulle lösas. Alla kunde bidra till att knäcka question under mycket skratt. Helt klart värt ett besök, God tacobuffe ,Trevlig personal. Rekommenderas från ca 7år. Toppenställe helt enkelt?
(2019-07-19)

Rolig och utmanande dag på Boda Borg!
Väldigt kul, utmanande och ibland fysiskt jobbiga rum som man behöver ta sig igenom för att lyckas. Passar alla från 6 år som är orädda och vågar testa. Tålamod behövs i de flesta rummen, men det är så kul så man vill bara fortsätta testa och klara uppdragen. Rekommenderas att vara där en heldag med minst 3 personer i sitt lag. Funkar med olika åldrar i samma lag. Åker snart dit igen!
(2019-07-11)

Testfamiljsuppdrag
Det är helt klart ett ställe att besöka för barn från 6år och uppåt till vuxen ålder. Många roliga aktiviteter och utmaningar både barnen och vi vuxna tyckte det var roligt. Mycket trevlig personal fanns de också. Vi som åkte var två vuxna och tre barn som var 13 & 9 & 7 år.
(2019-07-11)

BBB Bästa BodaBorg
Bodaborg i Oxelösund passar alla åldrar från 6-7 år och uppåt. Ett fantastiskt ställe med gratis kaffe. Personalen på bodaborg är underbart hjälpsamma och kunniga. Rekommenderar det varmt.
(2018-02-20)

Aktivitet för familjer med fokus på samarbete & klurigheter!
Sommaren 2014 var vi som testfamilj på Boda Borg i Oxelösund. Vår familj består av två vuxna och 2 barn födda -02 &-03, dvs de var 11 och 12 år vid besöket.

Vi Älskar Boda Borg!! och vi har varit i Karlskrona samt Sävsjös anläggningar också, men Oxelösund var Absolut bäst hittills!

Boda Borg bjuder på aktivitetsrum där man, tillsammans, löser ex gåtor, styrkeprövningar eller en kombination av både och för att kunna ta sig vidare till nästa utmaning. Det finurliga är att Alla behövs i dessa utmaningar! Superkul & spännande!
Rekommenderas Varmt!

/Familjen Åberg
(2015-04-26)

Testfamiljsuppdrag
Helt klart ett ställe som är väl värt att besöka! Fantastisk personal. Ett toppenställe för samarbete och kul med familj och kompisar. God mat, fräsch och fint!
(2015-03-05)

En rolig dag med olika utmaningar!
En rolig dag med massor av skojiga utmaningar. Många blåmärken och mycket trötta efter fem aktiva timmar. Flera skolklasser var där samtidigt men det var ändå inte så mycket kö, då det var 23 banor att välja på med olika svårighetsgrader,med variation på fysik och klurighet. Bra service och bra tacobuffe med god vaniljglass, perfekt för att fylla på med energi. Bra att man bokade in tid för maten, då det löpte på utan köer. Helt enkelt en toppendag.
(2014-09-21)

En tiopoängare!
Fullpott tyckte hela familjen efter att ha varit där. Enormt trevligt bemötande både per telefon och på plats av all personal. Uppdragen var både kluriga och till viss del fysiska och krävde samarbete rätt igenom. En viss del frustration när man gått om en bana ett flertal gånger, men o andra sidan en glädje och teamkänsla när man klarat den. Lunchen serverades efter inbokad tid, vilken man kunde följa på tv-monitorer på vart våningsplan. En god och fräsch Tackobuffé serverades i ett trevligt lunchrum. Fräsch och fin överallt. Enkelt att hitta genom korridorerna med bra anvisningar. Vi rekommenderar absolut detta ställe!
(2014-08-31)

Vilka utmaningar!
Roligt ställe att tillbringa en familjedag på! Stor variation på de olika "banorna", vissa var riktigt kluriga, en del fysiskt ansträngande och andra både och!
Personalen var mycket trevlig och hjälpsam.
Perfekt med tacobuffé till lunch, gott och prisvärt!
(2014-08-07)

Här fick man bekänna färg!
Ett ställe där man verkligen ställs på prov både teoretiskt och framför allt praktiskt. Stor variation på typer av utmaningar och man gav sig inte förrens man klarat utmaningen. Plus i kanten för att vatten, kaffe och the var gratis och deras stora uteplats var perfekt att äta den medtagna lunchen. Hit kommer vi åka fler gånger.
(2014-07-19)

Hit kommer vi återvända många gånger.
Boda Borg Oxelösund är ett välkomnande ställe. När barnen efter en timme eller så hade förstått att man måste samarbeta och familjen hade blivit varm i kläderna hade alla jätteroligt. Vissa banor var de mindre bra på och andra de större. Oavsett storlek och svårighetsgrad så hade alla en superdag!
(2014-07-05)

Bättre än grönalund!
Helt underbart roligt. Alla i familjen hade jättekul. Vi tyckte först att det räkte med fyra timmar men vi stannade i sju och hade kul hela tiden. Personalen var enormt trevlig och som våra barn sade -det här är bättre än grönan!!
(2008-07-26)

Fullträff!
En heldag på Boda Borg reulterade i en hel del blåmärken och träningsvärk för åtminstone föräldrarna, men oj så roligt vi hade! Timmarna flög iväg när vi (10, 12, 40, 44) klättrade, klurade, ålade, balanserade, kastade bollar, siktade och prövade olika lösningar tillsammans. Och alla hade roligt hela tiden, med bara korta svackor som de andra peppade bort så gott de kunde. Oerhört trevlig personal, bra pris på tacobuffén vid förbeställning, det medhavda fikat fick vi inta vid borden utan tjafs. Omväxlande och med valmöjligheter. Jättekul!
(2008-02-18)

Jättekul!
Från att första halvtimmen varit i luven på varandra innan vi förstod hur vi skulle göra blev vi sen ett sammansvetsat team som hade jätteroligt. Det är som ett enda jättelångt, jätteroligt träningspass för både kropp och knopp. Kan varmt rekommenderas, vi kommer defenitivt att göra ett nytt besök snart på något bodaborg.
(2007-01-22)

Otroligt Kul!!
Vilken utmaning!! Barnen tyckte det var jättekul att klara vissa utmaningar bättre än sina stela föräldrar..Det här kommer vi att göra fler gånger, perfekt med matbuffén!!
(2006-07-12)

Superroligt!!!!
Barn som vuxna älskar stället. Barnen blir överlyckliga länge när de har klarat sig på de olika uppgifterna
(2006-07-06)

Vrålkul!
Ett vrålkul ställe för alla vuxna samt barn i skolåldern. Vi var där ett gäng vuxna och tog oss an utmaningarna. Vi hade jättekul! Ett tips är att äta buffé i samband med det hela för hungrig blir man av allt klättrande och klurande. Många av cellerna var fysiskt ansträngande.
(2006-04-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9OL         YI5      
I 2    K    S Y   FB9
NQQ   DYY   RMF      
D T    6      9   BW5
GYH         TDY      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se