Annons
Betyg och kommentarer

Boda Borg i Torpshammar

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Boda Borg i Torpshammar.

» Antal inlägg: 21 st
Boda Borg Torpshammar -En riktigt rolig dag.
Utmanande, roligt, klurigt & fysiskt!
De skulle bara få till ett bättre system vid maten, tog lite för lång tid. Även toaletterna skulle behöva städas lite oftare. Annars skulle det bli 10 av 10!
(2019-12-17)

Roligt äventyr för hela familjen
Passade väldigt bra för hela vår familj. Vi hade en rolig och spännande dag
(2019-10-28)

Samarbete som kräver knopp & kropp
Vi var 3 vuxna och 2 barn (8 & 11 år). Det fanns rum för alla. Rekommenderar att fråga personalen om lite hjälp. Varje dörr hade tre rum och i slutet fick man en stämpel om man lyckades. Vi klarade oftast 1-2 rum så vi kom hem med endast 1 stämpel. Färgerna på dörrarna skulle visa svårighetsgrad men vi provade alla och ibland var de svåraste lättare för oss och de enkla var svåra. Så tips att prova ändå. Överlag kul ställe.
(2019-08-01)

Kul och utmanande
Vi är en familj på 4. Barn på ålder 8 & 10. Fanns utmaningar för oss alla att klara av med samarbete. Inte det bästa bodaborg, men helt klart värt ett Besök! En nackdel va att det inte fanns ngn riktig lunch att köpa på plats.
(2019-05-25)

Kul och utmanande
Vi va en familj med två barn 8 & 10år. Fanns varierande utmaningar som passar ett brett ålderspann. Inte det bästa bodaborg, men helt klart värt ett besök! En nackdel va att det inte fanns ngn riktig lunch att köpa på plats.
(2019-05-25)

Familjenöje
Många roliga, kluriga och i bland svåra utmaningar. Alla i sällskapet hade jätteroligt och vi var alla helt slut efter nästan en heldag här. Barnen i åldrarna 9,12,13 och 16 tyckte alla att det var superroligt.
(2019-05-15)

Familjenöje
Roliga utmaningar där hela familjen hjälptes åt.När några i familjen hade cellskräck gjorde de andra i familjen uppgifterna i cellerna.Vi är 5 i familjen och det var bra antal för att kunna klura fram lösningar tillsammans. Vissa celler fick vi göra gång,på gång,på gång innan vi till slut frågade om fler ledtrådar än de som fanns vid varje bana. Skratt,samarbete,klurigt,olika svårigheter och tankevolter får vara ord som sammanfattar ett besök på Boda Borg!
(2018-08-24)

VI försökte.
Vi tog med barnen på en tripp, trodde de skulle tycka det var riktigt kul men icke sade nicke.
Det var för läskigt helt enkelt. VI vuxna tyckte det var toppen det lilla vi hann med innan barnen sade stopp.
Barnen tyckte det var mörkt och "luktade illa". Vi vuxna hade inget att klaga på, inte heller tyckte vi att det luktade illa. Så har man barn som inte är väldigt lättskrämda så är det jätteroligt. Mycket lättskrämda barn spelar hellre minigolf.
(2018-07-15)

Omväxlande nöje
Vi är väldigt nöjda med vårat besök på Boda Borg och kommer att besöka det igen. Vi vuxna blev ganska trötta efter några timmar men suget efter att hitta lösningar och att klara av en utmaning gjorde att vi fortsatte för att det var så roligt. Vår dotter på 8 år tyckte det var minst lika roligt att bara hoppa runt till olika quests och prova så många som möjligt. Hon tappade tålamodet annars då vi blev tvungna att göra om utmaningarna flera gånger för att klara av dessa.
(2017-07-17)

Utmanande dag på Boda Borg i Torpshammar

Innehållet: Familjen om mamma, pappa och 2 flickor på 5 och 9 år fick uppleva en härlig dag på Boda Borg i Torpshammar med spännande och utmanande äventyr. Efter över 4 timmars problemlösning och 4 stämplar på kortet gick vi glada och trötta ut därifrån och kommer garanterat komma tillbaks igen. Boda Borg är ett väldigt trevligt ställe där man får använda både hjärna, styrka och smidighet.
(2016-11-24)

10-åringen hade roligast
Vi var på Boda Borg i Torpshammar med vår 10-åring. Receptionisten började med att fråga om vi varit på BodaBorg tidigare och förklarade sedan hur det hela gick till (kom även med ett par små tips vid något tillfälle). En del rum var riktigt svåra, i andra var det lättare att klura ut hur man skulle göra. Boda Borg är ett äventyr som är väldigt roligt för både barn och vuxna men det tar en hel del tid, och gympakläder är ingen dum idé. Minst 3 timmar bör man avsätta för ett första besök, och det kommer man att inse är i minsta laget. Vi tyckte som en del andra uttryckt, att det var i svåraste laget för vår 10-åring. Hon tyckte det var kul till att börja med, men tappade sugen lite i takt med att vi inte lyckades slutföra någon quest. Dock var det inte värre än att hon vill att vi gör om det stoppet på väg upp till släkten in norr (10-timmarsresa), så det gör vi helt säkert. Vi var jättenöjda med vår äventyrsdag i Torpshammar!
(2016-11-24)

Utmanande för stora och små
Ett besök på Boda Borg i Torpshammar med fem barn mellan 7 och 11 samt två vuxna. Supertrevlig receptionist som kort berättade om stället och hur utmaningarna var uppbyggda. Vi var där i 5 timmar men barnen hade nog kunnat stanna en stund till. Ett roligt ställe för såväl stora som små med lätta, svårare, roliga, utmanande och kluriga celler för alla åldrar.
Vi hade med oss fika men det fanns lite lättare förtäring och glass på stället. Var svårt att utläsa på hemsidan vad de hade för försäljning om man inte hade bokat mat och det är inte så nära till andra matställen. Väl värt ett besök!
(2016-05-09)

Klurigt men oj vad kul
Vi var Boda Borg i Torpshammar med våra 2 söner 10 och 12 år tillsammans med våra vänner som har 3 barn på 9 + 9 + 12. Det var fantastiskt kul och spännande. Det var bra att man kunde prova samma cell flera gånger för att hitta lösningen. Mycket utmanande i vissa och spännande i andra. Det var också bra med möjligheten att kunna ta en paus i rummet i källaren så att alla kunde hämta mer kraft. Mycket uppskattat.
(2015-04-14)

Bra, spännande och klurigt för familjer, äldre barn och skolklasser/föreningar
Spännande, roligt och klurigt. Många rum i varje Quest som man måste klara av innan man får sin åtråvärda stämpel. Annars får man börja om från början igen...Det krävs tålamod, idérikedom och snabbhet. Väl värt ett besök!
(2014-10-11)

Roligt men svårt
Vi var på Boda Borg i Torpshammar med våra två barn, 8 och snart 10 år gamla. Möttes av en otroligt trevlig receptionist som informerade och hjälpte oss när vi behövde. Vissa rum var väldigt svåra, även för oss vuxna medan andra var roliga, spännande och lagom kluriga. Hela upplägget är otroligt roligt men vi kände att det var i svåraste laget för våra barn. Bra med möjlighet till enklare förtäring på plats samt att det var väldigt fint utanför huset där vi mer än gärna pustade ut mellan varven. Boda Borg i Torpshammar kändes ganska slitet men alla rum fungerade som de skulle och personalen hade en otrolig koll på allt, stort plus till dem! Vi hade en toppendag och återkommer kanske när barnen blivit lite äldre!
(2013-08-17)

Perfekt 16-18åringar
Var där med en grupp ungdomar i åldern 16-18 år från Sverige, Nya Zeeland och Shetland och 3 vuxna. Alla hade verkligen superkul och uppskattade dagen. Vi kom vid öppning och åkte vid stängning. Boda fick bara toppbetyg av oss alla. Toppen är också att man kan hitta ledtrådar runt omkring i huset till de olika banorna samt få de av den supertrevliga receptionisten.
(2011-07-09)

En 10 !
10 av 10, klart det bästa och roligaste stället jag varit på :)
(2011-03-04)

BodaBorg
Här kan du klicka och läsa lite omm boda om du vill :)// philippa
(2008-08-19)

Bodaborg
Hej

Bodaborg är det bästa stället jag har varit på. Specielt Rats banan!!!!
(2007-11-24)

Jättekul attraktion
Jag var på Bodaborg med min kompis och våra barn, min som är 6 år och hennes son är 8 år. det som var det bästa med banorna var variationen av dem, allt från de svåra (svarta) som vi inte prövade till de lättare (gröna). Det kunde vara rum som var så kluriga och man var så nära att klara dem, så man kunde bara inte ge upp. En dag med familjen på Boda Borg rekomenderar jag i stället för ett par timmar på ett gym, och man umgås med sina kära och man har kul tillsammans. En del av banorna, även de gröna, var lite för svåra för min 6-åring pga att han var lite för kort, annars var det bara bra.
(2006-11-04)

Juli kul
Min 8 åriga dotter följde med sin pappa och min bror till Boda borg. Hon tyckte det var otroligt kul och vill återvända dit igen.
(2006-10-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


ATA         TFD      
  3    U      5   H9R
52D   MSA   BEB      
  8    1    T     S23
1DI         NW7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se