Annons
Betyg och kommentarer

Bollspelsgolf

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bollspelsgolf.

» Antal inlägg: 15 st
Roligt för familjen
Rolig tävlig för hela familjen. Kanske lite dyrt, men mer prisvärt om man kombinerar med ett besök på Barnensgård då man får ett paketpris.
(2019-12-09)

Bollspelsgolf
Ganska rolig aktivitet för större barn/familj som gillar att tävla.
(2019-10-28)

Kul men dyr aktivitet
Själva upplevelsen av aktiviteten var rolig och man blev otroligt tävlingsinriktad. Men tyvärr så var banor söndriga och det saknades bollar på flera ställen.
(2019-09-10)

Bollspelsgolf
En kul och annorlunda tävling med olika bollar. Passade oss vuxna med tonårsbarn, 14 och 17 år, perfekt.
(2019-08-08)

Kul för vuxna och lite äldre, bollintresserade barn
Rolig aktivitet för den tävlingsinriktade familjen eller kompisgänget!
(2019-08-01)

Bollspelsgolf
En rolig och annorlunda "golf-bana" som passar nästan alla.
(2019-07-30)

Kul variation
Besökte banan med 4 barn, 7, 13 och 2 på 15 år. Alla hade kul och kan varmt rekommendera det i kombination med badlandet.
(2019-07-08)

Sportfamiljen tycker!!!
Rolig aktivitet som passar bäst för tonåringar och vuxna. Tävlingen bestod av omväxlande boll-aktiviteter, både lite enklare och svårare. Kunde vara bättre organiserat, men allt fungerade ok för oss och vi skulle kunna tänka oss att komma tillbaka.
(2018-10-15)

Otur eller dåligt upplägg
Alldeles för långa väntetider på teknik som strulade och dåligt underhålla av området. annars ett mycket bra och roligt koncept för lite äldre barn (vi hade två små 7, och 5 år med oss och de var för små)
(2018-10-14)

Otur eller dåligt arrangerat?
Detta kunde varit riktigt bra men vår tävling blev en flopp. Tekniken strulade så vi väntade länge innan vi ens kom igång. Sen lade appen ned efter tre stationer och vi väntad i 45 (!) minuter innan vi kunde komma igång igen, dock med papper o penna istället.... Personalen fixade åtminstone med kaffe o glass under denna tid vilket ju givet var ett plus till dem! Själva tävlingen är en jättekul ide, men våra mindre barn var helt klart för små och all väntan och strul gjorde det ju lite långtråkigt för alla tyvärr.
(2018-10-14)

Testfamilj
Vi vann biljetter hit son test personer, våra barn 4 (alldelses) & 7 år va för små för detta, men maken och jag hade en bra tävling ;)
(2018-10-12)

Bollspelsgolf
V hade turen att vinna "testfamiljsbiljetter" till denna aktivitet. Det ligger strax utanför Karlskrona precis intill Barnens gård och man betalar och får instruktioner vid entrén till Barnens gård. Helt ärligt kanske vi inte hade valt att besöka denna aktivitet om vi inte hade vunnit biljetter - vi bor i närheten och har åkt förbi flera gånger och inte känt oss så lockade. Miljön är liksom lite ruffig och ger ett något ovårdat intryck.

Nåväl, efter nästan en heldag med lek och bad på Barnens gård skulle vi nu prova på Bollspelsgolf. Vi var två vuxna och med oss hade vi två 9- åringar. Det var väldigt varmt och barnen var nog lite trötta för de ledsnade ganska snabbt. I ärlighetens namn ska sägas att de inte är några bollfantaster heller. Vi vuxna däremot provade på flera banor och tyckte att det var riktigt skoj. Svårighetsgraden var väldigt varierande och det kan ha varit att vissa banor nästan kändes omöjliga som fick barnen att ledsna så snabbt.Vi tror dock att ett gäng med tonårsbarn eller vuxna kan ha riktigt kul här! Afterwork? Kompisaktivitet? Något för idrottsföreingen kanske? Man kanske inte vara för många i varje grupp då det kan bli långa väntetider.

Just den här dagen gjorde värmen och de trötta barnen att vi inte fullföljde hela besöket. Så här i efterhand kanske vi får erkänna att omständigheterna gjorde att vi inte gav aktiviteten riktigt den chans den förtjänar. En svalare dag och med ett annat sällskap hade den nog fått ett högre betyg. Vi tycker att det passar bäst för stora barn - 12 år och uppåt, och vuxna. Priset är högt i dagsläget vilket nog avskräcker många. Lägre pris eller låt aktiviteten ingå i Barnens gårds inträde så tror jag att besöksantalet kan öka.
(2018-09-24)

Bollspelsgolf
Trevlig aktivitet och ett alternativ till vanlig minigolf. Gillar man bollsporter och tävling är detta något som man säkert kommer att tycka om.
(2018-09-23)

Bollspelsgolf
Ett roligt alternativ till minigolf, men alldeles för dyrt.
(2018-08-07)

Bra tidsfördriv
Omväxlande och kul men inte värt fullt inträde.
(2018-08-03)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


8I3         4KT      
A 1    C      P   Q6L
8TT   RKT   C4X      
7 G    4    F     FT4
3C9         R22      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se