Annons
Betyg och kommentarer

Borgbackens nöjespark

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Borgbackens nöjespark.

» Antal inlägg: 18 st
Borgbacken
Hoppas kunna ta med min sonson hit i sommar!
(2019-07-22)

Bara finska
Det var bra attraktioner och vissa var gratis men synd att de bara har finska som enda språk nästan överallt, inte ens engelska och särskilt inte svenska har de på menyer och information.
(2013-07-15)

Vår favorit i Helsingfors!
Härligt Tivoli med massor av åkattraktioner. Fri entre och en del gratiskaruseller för minsta barnen.
(2013-05-23)

En härlig heldag för hela familjen
Barnen: Wow vilken park. Det fanns många väldigt olika karuseller allt från Lustiga huset till Ukki en attraktion som var super härlig och läskig.Maten var jättegod på Kattila. Det var knappt några köer så man hann åka samma karusell flera gånger. P 10 år: Superroligt tivoli S 10 år: Världsbäst!
Vi vuxna uppskattade maten på Kattila både lunchen och middagen. vi var där tidigt på säsongen så vi saknade lite park känsla då inte våren riktigt kommit till Helsingfors.
Trevlig personal och städad park.
(2013-05-19)

Ok
Ok
(2013-04-02)

Blandning av Liseberg och Gröna Lund
En jättetrevlig park som har attraktioner som både finns på Liseberg och Gröna Lund! Kan varmt rekommendera den! Inte lika mycket folk som på GL eller Liseberg heller!
(2010-08-02)

Bra park för stora och små.
Jag har nästan bara gott att säga om Borgbacken. Mina föräldrar är från Helsingfors så jag har varit på Borgbacken varje sommar under min uppväxt och sett den förändrats till det bättre. Och jag har fortsatt besöka parken med mina barn så ofta vi kan.Jag tycker det är en mycket trevlig park för både stora och små. Det jag gillar bäst är att de inte kostar något inträde så om du bara vill gå dit och titta och äta är det okej. Tråkit att de är väldigt dålig på svenska fast det heter att Helsingfors är tvåspråkig men man klarar sig för många av de yngre kan ju engelska.
(2008-12-05)

Super
Super bra ställe!MAten var jätte god, och attraktionerna var varierande och många.Definitivt en bra nöjespark med god säkerhet.
(2007-09-30)

God mat
Borgbacken var av god standard och jag måste berömma restaurangen Lintsi Burger, som hade mycket goda och smakrika hamburgar. Attraktionerna var bra ett stort anntal också för yngre barn. Priserna var ganska höga men motsvarade ända parken bra. jag anser Borgbacken som ett måste för alla som reser till helsingfors under sommaren.
(2007-04-29)

Toppen
Vi var på Borgbacken förra året. De fanns bra utbud av "hemska" attraktioner, och även många attraktioner som min 3-åriga son älskade. Maten var av god standard och sekärhetn på Top. Det var bra att man kunde låna barnvagnar. Man kunde lätt ta sig omkring med barnvagnen på området. Området var mysigt och mycket snyggt.
(2007-04-29)

Super Kul
Vi var på Borgbacken 07, med tre barn som är 11,13 och 15. Alla tyckte det var bättre än Liseberg, fast borgbacken är mycket mindre. Klart än dag vi kommer minnas länga. Borgbacken är ett kanon ställe. De fanns fler allternativ av bra matställen. Jag rekomenderar varm Linnangrilli som hade mycket goda sallader och biffar.
(2007-04-29)

kul
pröva att åka dit så får barnen roligt
(2007-04-27)

Även små har kul
Utbudet för de minsta är nog lite begränsat, men vår pojke (
(2007-01-22)

sevärt
åkte båt över till finland och gick på nöjesparken som var enorm och väldigt roligt, tyvärr så pratar inte spårvagnschaufförerna bra engelska så det är ett bekymmer när man ska leta sig fram till parken, dålig info om var den ligger gentemot färjorna..
(2006-07-20)

mycket bra park
Hej. Var i parken förra året med en 9-årng och en 13-åring. Både hade kul och vi föräldrar kunde i lugn och ro gå omkring och ta det lugnt. Ett plus var att det fanns laktosfri mjukglass på Borgbacken!
(2006-07-20)

Helt ok
Inte som Liseberg, men helt ok att förströ sig några timmar här medans finlandsfärjan ligger i hamnen.
(2006-06-14)

Jättekul!
Rolig och lagom stor nöjespark. Finns karuseller för alla åldrar
(2006-06-01)

Men var helst över 120 cm
Lika roligt varje gång. På midsommar åker 2 för priset av en (bra dag med stor familj, dessutom mindere köer). Är man just under 120 cm ser man dock bara de apparater man inte får åka i.
(2006-03-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FM8         D        
G 5    L    U C   KX6
IKD   IHF   86J      
N F    9      5   DP8
THS           J      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se