Annons
Betyg och kommentarer

Clip n climb

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Clip n climb.

» Antal inlägg: 13 st
Pirrigt och coolt
Trevlig personal och rolig aktivitet. Passar både vuxna och barn!
(2019-08-08)

Klätterutmaning
Roliga klätterutmaningar för både barn och vuxna. Många olika och roliga klätterväggar att testa, med proffsig och trevlig personal.
(2019-07-06)

Roligt med utmaningar för alla åldrar
Vi, min son på 13 år och dotter 15 år, hade en jätterolig stund på Clip n Climb där vi möttes av trevlig och proffsig personal som hade en genomgång med oss alla innan vi fick sätta igång och klättra. Olika nivåer både höjdmässigt och klättringsmässigt. Spännande och utmanande för alla åldrar skulle jag säga. Barn från 5-6 år och uppåt kan tävla mot sig själva och/eller andra eller bara klättra för att det är så kul. En timmes klättring var precis lagom för oss. På den timmen hann vi prova alla "klättringsstationer", många av dem flera gånger. Vi rekommenderar verkligen Clip n´Climb i Löddeköpinge!!
(2019-05-12)

Toppenrolig aktivitet!
Egentligen passar Clip n climb de flesta åldrar då man kan anpassa klättringen utifrån man vad man vågar och klarar av. Jag och mina barn, 13 och 14 år gamla, hade en jätterolig stund som stundtals satte vårat mod på prov. Rekommenderar verkligen Clip n climb!
(2019-04-30)

vad roligt!
Vi hade ganska roligt när vi provade klättra första gången tillsammans med vår 8årig son. Mycket kul och varmt rekommenderas till alla äventyrliga familjer!
(2018-10-17)

Hisnande roligt!
Roligt äventyr. Hisnande höjder. Trevlig och hjälpsam personal som gör att man känner sig trygg i att klättra högt! Bra träning och passar alla åldrar. Rekommenderas!
(2018-08-05)

Fantastiskt roligt
Superspännande klättring. Färgglatt och underbar personal som verkligen tog hand om oss. Rekommenderas verkligen. De hade dessutom godaste maten i restaurangen.
(2018-02-01)

Jättekul för hela familjen
Jätterolig aktivitet för hela familjen, tror vi hade lika kul alla från 6 år till 40 år. Man klättrar efter egen nivå och släpper när man känner att man inte vågar högre.
Ganska litet ställe men finns många väggar på liten yta. Det finns även två attraktioner som man kan köpa till extra. Vi provade båda men tyckte bara Vertical dropslide var värd pengarna.
Det som drar ner betyget lite var att det stod att man skulle få klättra en timme men efter instruktioner så blev vår klättring bara 50 minuter.
Finns även en restaurang på området. Maten var god men det tog alldeles för lång tid att få maten, en halvtimme för att få hamburgare och pommes trots att vi nästan var de enda där.
Men på det stora hela ändå ett toppenställe som vi gärna kommer tillbaka till.
(2017-09-03)

Åk till Clip n Climb ! ?
Jättekul för alla åldrar även för vuxna. Här klättrar man tryggt och säkert och var och en bestämmer själv vad man vill prova på och hur högt man vill klättra. Tips, läs skyltarna innan ni klättrar om ni vill ha extra utmaningar.
(2017-08-23)

Testfamilj på clip n climb.
Mycket fräscht och varierande. Klätterväggar som passar alla över 7 år. Engagerad personal och utmaningar för alla.
(2017-08-06)

Rolig klättring för hela familjen
Roligaste timmen med många väggar att klättra på med olika svårighetsgrader. Fräscht ställe och trevlig personal. Härlig upplevelse som gör att det pirrar i magen. Läs gärna mera i vår reseberättelse.
(2017-08-05)

Testfamilj på Clip n Climb
Väldigt rolig upplevelse för hela familjen. Detta blev en mycket lyckad dag då det fanns mycket att välja på och man fick bra hjälp av personalen.
(2017-07-25)

Testfamilj på Clip and climb
Varierad och kul klättring för alla i familjen! Det finns mycket på liten yta och man får bra hjälp och instruktioner av personalen. Vill ni ha extra utmaningar så testa Vertikal dropslide och Leap of faith...
(2017-07-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


AT9         A58      
  B    9    J P   T3I
  C   M5Q   I E      
  I    Y    Y A   C1F
  O         K7N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se