Betyg och kommentarer: Dalslands Aktiviteter
Annons
Betyg och kommentarer

Dalslands Aktiviteter

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Dalslands Aktiviteter.

» Antal inlägg: 4 st
Äventyrliga dagar!!
Vi, 2 vuxna & 2 barn (6 & 8 år) fick nöjet att besöka Dalslands aktiviteter. Vilket äventyr att få bo i en kåta och slänga sig ut för ziplinan och jättegungan. Prova på lyckan till rikedom i guldvaskning och äta goa älgburgare. Detta passar de flesta som är lite äventyrliga och våghalsiga (finns lugnare aktiviteter också). Främst lite äldre barn. Vår dotter åkte inte ziplinan, mycket beror ju på barnet. Däremot passer det nog inte de minsta barnen. Annars rekommenderar vi varmt ett besök här. Ett stor plus till personalen. //Familjen Midahl
(2014-03-31)

Sommarens äventyr
Dalslands aktiveter är stället man åker till om man vill uppleva den svenska naturen. Man kan välja med att bo lite äventyrligt och testa olika spännande aktiviteter eller bara njuta av naturen. Man kan välja att fixa sin mat själv eller så beställer man från rastaurangen. De levererar maten och man lagar den själv. Vi bodde i en kåta, åkte ziplinan, och jättegungan. Det blev sommarens äventyr.
(2013-10-30)

Välbehövlig paus
Precis hemkommen efter en vistelse på Dalslands aktiviteter och vi är mer än nöjda. En underbar paus i tillvaron, en paus som kan kryddas med lite vad man vill och behöver, utifrån ålder på barnen. För oss var det en övernattning i kåta, ro båt, bada, klappa älg, lära oss lite mer om våra vanliga fiskar och äta underbart god mat.
(2013-07-18)

Otrolig service!
Hej. Var med familjen på dalslands aktiviteter denna sommaren och fick träffa både älgkalven Tor och rådjurskidet Skorpan samt dem andra djuren, Adam (4 år) red på Twiggy och älskade denna underbara häst.
Vi fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande! Tack ni på Dalslands Aktiviteter.

Med vänliga hälsningar,
Sara, Håkan och Adam
(2006-09-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


BLG         R        
N X    O    G K   TRJ
S6Q   EWF   H6B      
  7    Y      D   XTU
2DO           7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se