Annons
Betyg och kommentarer

Disneys Blizzard Beach

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Disneys Blizzard Beach.

» Antal inlägg: 2 st
riktigt bra
ett vattenland med allt ! allt från frit fal till lite långsamare. ett stäle för hela familjen och alla rutschkanor är som att åka på is misa inte det HÄR !!!
(2008-05-06)

Otroligt stort
Vi var på både Blizzard Beach och Typhoon Laagon. Dock var hela familjen överens om att Blizzard Beach var bättre. Framför allt var småbarnsdelen mycket bättre. Ta med badskor, finns även att köpa i shoppen innanför kassorna. Betongen i bassängerna kan vara rätt rivig på små barn fötter. Dock får man ta av skorna när man åker vissa attraktioner. En sportsmug med fri påfyllning av dryck kan också vara en bra investering. Massor av roliga attraktioner att åka, familjens favoriter var bland annat Teamboat Springs där man åkte i en stor blå flotte där hela familjen fick plats och Runoff Rapids där man åkte på ringar i olika tunnlar. På Runoff Rapids fick man bära upp sin ring själv. Förutom snö och stollift så spelar dom julmusik blandat med tyrolermusik för att få fram känslan av Alperna.


(2008-03-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LIS          5       
  O    T    PX    2YT
393   8TD    9       
  P    E     R    GAI
W1Y         3J1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se