Annons
Betyg och kommentarer

Disneys Magic Kingdom®

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Disneys Magic Kingdom®.

» Antal inlägg: 12 st
Gladaste platsen i hela världen
Vi gjorde ett besök på fem dagar i disneyworld, av dem spenderade vi tre av de, i magic kingdom och det var verkligen värt. Det var först efter två dagar i denna park som vi började veta vad vi vill göra.

Vi var här i början på oktober, det var varmare dagar än våra sommardagar och mitt på dagen var det lite för varmt för våra barn (3 o 5år)

Även om det är mycket folk här så går det med mycket planering att hinna med massor. Fastpass är helt fantastiskt bra uppfinning, med dem hinner vi strosa runt och träffa karaktärerna, och när det är vår tid att åka attraktionen tar det bara några minuter innan vi sitter i vagnen.

Att allt går att planera och boka via hemsidan är riktigt bra.

Jag kan rekommendera detta ställe till alla som nånsin gillat en disneyfilm. Man blir som barn på nytt av att bara strosa omkring här
(2015-03-16)

Hmmm
Det finns bara en attraktion man kan åka på magic kingdom och det är big mountain railrod. resten är töntiga
(2011-07-08)

Magic Kingdom är just magiskt. Vi har varit där tre gånger och ändå är det lika häftigt. Barnen älskar det och inte ens tryckande sommarhetta hindrar dem från att ha roligt. Använder man Fast Pass när det går och ev. en "travel guide" så undviker man många köer.
(2009-06-25)

Ingen hit över Spring break
Vi hade en härlig dag i parken och tjejerna njöt av alla shower och allt fint att titta på. Dock var köerna långa till allt och det var hur mycket folk som helst. Ett hett tips är att inte åka när det är Spring break!!! Vår 8åring var jätte nöjd med endast en dag i parken, säkerligen mycket pga att det var så trångt. Nästa gång drömmer vi om Seaworld!
(2008-11-02)

Kul för hela familjen
Kom tidigt. Parken har en "officiell" öppningstid, men portarna öppnas oftast innan dess för att börja ta in beökarna. Hyr en barnvagn, den kommer att behövas till trötta barn, tunga souvenirkassar eller annat. Utnyttja fast-pass systemet. Det är suveränt! Parken är ren och snygg, lätt att hitta toaletter och sittbänkar att vila på. Här finns något för alla! Lite överraskande tyckte vår minsting (då 3 år) att kvällsparaden var det bästa på hela Disneyland. De större barnen (5+9 år) gillade Space Mountain och Splash Mountain bäst.
(2008-04-20)

Drömställe för barn
Vad ska man säga? Att skriva ner alla kul saker vi gjorde här skulle ta en evighet. Vi spenderade 2 dagar i parken. Glöm inte att äta en "Funnel Cake" med vispgrädde och jordgubbar som säljs i Liberty Square. Min son har varit här som 1 åring, 3 åring och 4 åring och varje gång har det funnits massor för honom att göra.
(2008-03-12)

En riktig saga
Barnen älskade att träffa sina disneyfavoriter, åkattraktionerna var häftiga och det fanns mkt att se, rekommenderar skaffa "fast pass" för att slippa köa så länge!
(2008-03-08)

en sagovärld
En toppendag med möten i en fantastisk sagovärld. ta tid på er se till att äta i tid innan hungern blir för stor och drick mycket så blir dagen toppen! För att slippa köerna kan man fixa fastpass till en attraktion i taget, då får man gå i en "grädfil" och har tid att titta runt mer.
(2008-03-08)

Magiska Magic Kingdom
Det är så otroligt stort och fantastiskt, man känner sig som ett barn igen trots att man är vuxen. Våran familj var där i aprill -07, vi består av 2 vuxna och tre barn, 17,7,4 år. jag gillade parken jättemycket,våra barn likaså och trots att det är så många människor som passerar varje dag så är det rent och snyggt överallt. vi hade bara en dag på Magic Kingdom och det känndes lite kort, pga att det finns så väldigt mycket att se och prova på, det är ofta kö på ca 20 min upp till 30-45 min vid varje attraktion, så mycket tid går åt att köa. vagnar, rullstolar finns att hyra vid ingången, det är mycket handikappsanpassat, även på attraktionerna. Detta är ett ställe som jag gärna skulle besöka igen!
(2008-03-07)

Vi slapp köerna
Hej alla! I Magic kingdom visas det en show varje morgon vid Cinderellas Slott. Den är på c:a 30 minuter. Då det inte var någon som var intresserad av showen i vår familj kom vi överens om att ta oss in till Tomorrow land direkt. Vi kunde på så sätt åka ett antal attraktioner utan någon kö medan showen pågick. Helt perfekt! Hoppas att någon har nytta av detta "insidertips" :)
(2008-03-06)

Spännade
En spännande dag, man måste ha god tid på sig. Mycket att se och göra fast vi skulle inte behöva fler än en dag där.
(2006-10-21)

Jätte kul!
Det är verkligen ett bra tips att skaffa ett "fast pass". Vi gjorde misstaget att inte göra det och då vissa köer är på 11/2 timma så förtar det lite av nöjet. Till de små så finns det vagnar att hyra inne på området vilket kan vara bra då små ben brukar bli trötta efter ett tag.
(2006-09-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FKM         7        
  9    Q    B W   RRR
X5L   TTH   PCH      
2      M      J   D8E
F6Q           D      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se