Annons
Betyg och kommentarer

Disneys Typhoon Lagoon

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Disneys Typhoon Lagoon.

» Antal inlägg: 2 st
Härligt !
Vi njöt av varenda sekund. Vår son är 4 år och kunde åka flera vattenrutchbanor och det finns en speciell area för småttingar. Stora vågpoolen är hur kul som helst men det är inget för små barn att gå långt ut i (men de står gärna i det grunda vattnet och tittar på). Lazy Rivern är toppen och vi vuxna njöt av simturen i saltvattnet med fiskar och hajar men sonen vart lite rädd. Massor av badvakter också vilket är bra. Parken ingick som val i vår kombo-biljett till Disney så vi betalade inget extra förutom för förvaringsboxarna.
(2008-03-12)

Härligt!!
Vi hade en solig, varm och skön heldag på Typhoon Lagoon! Vågpoolen är stooooooor, den tar typ upp halva parken, och vågorna är HÖGA. Den sprätter iväg en jättevåg var 90 sekund, ingen lugn stund alltså. Men eftersompoolen är så långgrund, så har vågorna mattats ut en aning när de når det grunda där de små barnen är. Men et tips är ändå att hålla de minsta i handen, för man sveps lätt iväg... Vi passade även på att snorkla med fiskar och hammarhajar! I en riktig saltvattenpool får man glida längs ytan (inget plaskande tillåtet), det var spännande! Sen när vi var trötta och belåtna så tog vi en tur i "lasy river" och bara flöt fram på varsitt gummidäck, mysigt!!
(2008-01-09)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


HIB         8Y4      
4      5    5 7   SQW
EKA   BMF   2NP      
L O    2    7 N   3SU
R38         TP5      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se