Annons
Betyg och kommentarer

Djurs Sommerland

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Djurs Sommerland.

» Antal inlägg: 66 st
Här finns något för alla! Vuxna som barn!
Familjens absoluta favorit-nöjespark! Här finns massor av attraktioner som passar alla åldrar, barn som vuxen (mest från 3-4 år och uppåt). Trevlig personal, trevlig miljö, roliga attraktioner.
(2022-03-31)

Djurs Sommerland
Kollager og fællesskabet derude er bare det bedste! Hver dag er en ny og spændende oplevelse!! :)
(2020-02-29)

Sommerland
Forlystelsespark for børn og voksne i alle aldre :-)
(2020-02-24)

Bedst
Djurs sommerland er bare den bedste
(2020-02-03)

Trevlig äventyrspark som passar för många åldrar
Vi var där i september och det var en trevlig upplevelse för alla. Lite med folk. Roliga karuseller, trevliga lekparker. Rent och snyggt.
(2019-11-07)

Mycket bra sommarland
Finns nåt för alla åldrar
(2019-11-04)

En park för alla åldrar
Stort men ändå mysigt. Finns något för alla åldrar. Allt från barnkaruseller i Bondgårdslandet till snabba berg o dalbanor för de äldre. Bästa är att det finns något att göra hela tiden och det är korta köer.
Var där med man och barn ( 7 och 11 år) och alla uppskattade det. Vi var där från klockan 12 till de stängde kl. 20 och hann ändå inte allt. Det behövs två dagar för det.
Rent och fräscht, dock en del småsaker som börjat bli slitna men det gjorde inget.
Fina grönområden för medhavd mat eller för ta det lugnt en stund. Finns även grillområden där man kan grilla själv. Många matställen i olika prisklasser.
Rekommenderar det.
(2019-07-31)

Bästa sommaraktiviteten
Kan inte nig beskriva hur nöjda vi är efter besök här. Två somrar i rad, och barnen är nu 10 och 15 - och vill fortfarande till djurssommarland!

För mig som förälder, så älskar jag de stora gräsmattorna. Barnen hoppar studsmattor, medans vi kan sitta och vila och äta lite.

Bra variation på mat, och bra med buffé för lunch! Eller ta med sig och grilla mat i de färdiga grillarna.

Stor variation på attraktioner, och jag vill våga påstå att vi har mer kul här, än på Liseberg.... detta då djurs har mindre kötid, faktiskt roligare attraktioner (fast flumride-versionen är lite för kort) och att djurs är 100 ggr med familjevänligt!

Mycket campingmöjligheter, och smidigt avstånd från grenå (typ 20 minuter?)

Upplever parkens skick som bra, och trygg!
Rekommenderas varmt!
(2019-05-30)

En dag i parken!
Mysig park, men många roliga attraktioner och inga långa köer. Både dotter och föräldrar hittade favoriter.
Rent och fräscht.
(2018-09-06)

Glatt överraskad
Besökte Djurs Sommerland helt utan förväntningar, som testfamilj för barnsemester.se. Vi var kvar hela långa dagen - testade ALLT, flera gånger! Finns verkligen något för alla åldrar. Juvelen toppar alla berg-och dalbanor vi testat tidigare. Köerna var inte längre än 20 min som värst, trots mitt i sommaren och toppenväder. Hut kommer vi återvända flera gånger.
(2018-08-13)

Underbart
Det fanns något för alla, våra barn var 1,2,8 & 11 år & även för dom minsta fanns mycket att åka. Trevlig personal & fin park :)
(2018-08-06)

Fantastisk nöjespark som passar alla
Vi hade en underbar dag på Djurs Sommerland. Där finns attraktioner som passar alla åldrar. Vuxna som barn. Stora ytor och välskött park. Personalen var väldigt trevlig och det fanns många matställen att välja på. Första gången vi var här men definitivt inte den sista.
(2018-07-27)

Perfekta familjestället!
Hur bra slut på vår semester som helst, stora ytor att gå undan på då man behöver lite tyst i öronen. Många ställen att välja på när de gäller mat och en massa roliga karuseller för allas trevnad. Ett super ställe!
(2018-04-16)

Djurs sommarland har något för alla
En stor fin park med åkattraktioner som lockar stora som små. En av de bästa nöjesparker vi varit på!
(2018-03-15)

Djurssommarland 2017
Vi besökte Djurssommarland i början av juli med våra grabbar på 7 och 14 år. Det som verkligen talade för ett besök på Djurssommarland va att alla karuseller ingick, inget köande för biljettköp alltså. Väl inne på området som va hur stort som helst så fanns verkligen allt, både mindre karuseller och större där hela familjen kunde vara med. Vi gick runt hela området och på vägen fans det alltid något att åka eller göra. Vi stannande till på ett jätte fint matställe där det fanns buffé både för vuxna och barn. Vattenlandet va vi bara en kortare tid då det inte va lika roligt som resterande områden. Har man vägarna förbi i Danmark eller är så att det bara är att ta färjan över från Grenå så rekommenderar vi detta ställe skarpt.
(2018-03-05)

Man får en stor oplevelse
Alletiders sted for en børnefamilie.
(2018-02-22)

Bedste park
(2018-02-06)

Fantastisk dag på sommarland
Vi var en dag i augusti, första dagen när de danska skolorna började, och vi var i stort sett själva. Barnen kunde åka så de blev nöjda utan köer, fantastisk fin miljö, rent och snyggt trevlig personal. Vi var 3 vuxna och 3 barn 9-10 år, och alla var så nöjda.
(2017-10-18)

Suveränt sommarland!
Ett mycket genomtänkt och trevligt sommarland. Stort, så även med hög belastning av besökare kändes det inte trångt. Även om köerna i vissa fall var lite onödigt långa.
Det finns något för alla . Stor som liten. Kanonbra Berg-och dalbanor, roliga karuseller för stor och liten. Ett studsmatteområde för den som känner att de vill hoppa runt, ett vattenland för den som är sugen på att bada.
Många olika matställen, från enklare korv med bröd till bufféer.

Men man behöver två dagar för att hinna med hela parken.
(2017-08-30)

Djurs Sommerland
Jätte bra sommarland som passar dom flesta åldrar. Mycket attraktioner och ett lite mindre vattenland
(2017-07-17)

Bästa Sommerlandet!!!
Jag har varit på Djurs Sommerland 4 gånger med min son. När han var 6, 7 & 9 år gammal var vi där på sommaren. Både han & jag hade jättekul. Lyckan var total när han som 9-åring äntligen fick åka Piraten. Då gjorde jag min premiärtur också. Vi älskar den & Juvelen. I höstas när han var 10 år var vi på Magisk Halloween. Det var en underbar upplevelse som vi gärna återkommer till ett annat år.
(2017-03-14)

God familie park
(2017-03-01)

Super godt sommerland, vi kommer hvert år
(2017-02-26)

Kul för hela familjen
Parken håller god kvalitet, med fem barn så hann vi inte klart parken på en dag det finns massvis att uppleva. Är barnen över 120cm så får de åka mer än vad som hinns med. Väldigt blandad med åk attraktioner så det passar de flesta smaker.
(2016-08-15)

Bästa sommarparken
Trots regnig dag så är parken fantastik roligt för både små och stora.
Barnen kan åka många karuseller och det är så det ska vara.
(2016-08-13)

Något för alla på Djurs Sommerland
Jättefin park med många berg- och dalbanor samt andra karuseller.Bra lekparker, vattenland och god mat!!
(2016-08-03)

Fantastisk park!
Passar alla åldrar och man behöver spendera 2 dgr för att hinna med o njuta av parken till fullo
(2015-09-18)

Djurs sommarland en park för alla
var på djurs sommarland med familjen den 15 juni det var regnigt på förmiddagen men blev fint på eftermiddagen , våra barn i åldrarna 1,5 , 8 och 11 trivdes alldeles utmärkt , även vi vuxna som var med . Rekomenderas starkt
(2015-06-28)

En underbar plats för hela familjen
En park som har mycket att välja mellan. Passar alla åldrar, mycket att göra bara man sätter fantasin i fokus. Verkligen värt ett besök.
(2015-04-14)

Fantastisk park som har allt för en barnfamilj!
En stor och grönskande park med trevlig, serviceinriktad personal och massor av aktiviteter för alla åldrar och god mat.
(2014-07-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FU1         4TB      
T      P      K   UPB
2TU   7BP   2DQ      
  G    O      Y   8QH
W85         412      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se