Annons
Betyg och kommentarer

Eketorps Borg

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eketorps Borg.

» Antal inlägg: 12 st
Lyckad timmar
Eftersom mina barn tycker historia är rätt spännande så var Eketorp en fullträff. "runskriftjakten" hjälpte till att leta runt bland alla boningshus. Gott bröd fick vi baka och pilbåge var uppskattat. Få men duktig personal. Tror ett lyckat besök också ligger mycket i att som förälder förmedla historian till sina barn.
(2020-07-24)

Oengagerad personal. En kille gick omkring i mantel och gymnastikskor och jeans. Han kollade mest på sin telefon. Jag fick säga till honom att ta fram bågskyttegrejorna, vilket han gjorde surt. Han sade att det var lite för fuktigt för fjädrarna som var av plast! Jag skulle bett om pengarna tillbaka.
(2019-08-14)

Väldigt intressant
Efter ett besök på Borgholms slott med missnöjda barn var detta en fullträff! Våra barn är 4, 6 och 13. Alla tyckte det var roligt och kul. Engagerad personal och prisvärt!
(2017-08-04)

Häftigt!
Vi var där nyligen och tösens pojkvän tyckte det var näst bäst på hela ölandsresan och han är 19 år.Intressant guidning och bra museum.Sköt pilbåge,hade dragkamp och klappade grisar.Iom att den är uppbyggd autentiskt där den en gång stod för 1500 år sedan sä är det ju grymt häftigt.

Från:Niklas(2015-07-25)
(2015-07-25)

Kul intressant ,ta med vindjacka
Var här 2004 fick uppleva ett skådespeleri som var helt fantastiskt.Nu 2008 hade killarna blivit lite större 8,10 år.Men dom saknade detta skådespeleri.I år var det hur man gjorde i strid trevligt men det förra fick man veta mer historia.Vi fick göra smycken,namnskyltar,klappa dom söta grisarna fick en påse med bra"medeciner" att hänga som ett smycke så som dom hade förr.
(2008-08-01)

Mycet intressant!
Barnen hade jätteroligt, men det kräver litet engagemang från de vuxna.
(2006-08-09)

fornborg
Intressant men inte värt pengarna. Det som lyfter stället är att det är en intressant historia och skådespelarna. Våra yngre barn började leka med allt de hittade (exempelvis ved) och de större ville bara ha glass. Dit åker vi inte igen.
(2006-07-19)

Det man kommer ihåg
är dom roliga grisarna.
Men det är trevlig att man få se hur det gick till på den tiden.
Att barnen få prova på olika saker att göra.
(2006-07-05)

Fina djur
Här åker du tillbaka till förr. Här finns ett museum för de lite äldre och djur som höns och grisar. Man kan få baka bröd. Inte nått för små barn.
(2006-06-14)

eketorps borg
Bra men mer intressant för lite mellan-större barn än för våra 3 och 5 åringar. Lite för svårt för dom. annars ett jättebra upplägg med stor variation
(2006-06-01)

För större barn
Vi var där med tre barn 2, 7 och 9 år. Vi vuxna tyckte det var bra och trevligt men barnen tyckte det var sådär. Personalen var alla väldigt unga och uttråkade när vi var där. Aktiviteterna som skulle hända på utsatta tider blev väldigt mycket försenade så vi missade dom, barnen orkade inte stanna mer än 3 timmar. Det fanna ingen mat eller dryck att köpa och vi hade bara lite dricka med oss, så det var en miss. Jag tror att det är ett trevligt ställer för lite äldre barn, eller barn med intresse för historia. Och ta med matsäck!
(2006-02-13)

Historia
Här förflyttades vi bakåt i tiden, vi fick delta i olika aktiviteter vilket barnen uppskattade mycket. Guidad tur runt slottet och här berättas historia, alla blir delaktiga. Vill du klä dig i tidsenliga kläder finns det att tillgå.
Bra utflyktsmål för en halvdag.
(2006-01-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9JG         A3U      
T      H      K   RTQ
XCS   93Y     A      
  S    F      N   3QT
MGY           6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se