Annons
Betyg och kommentarer

Eriksgården i Sjöbo

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eriksgården i Sjöbo.

» Antal inlägg: 1 st
Bär bär ännu mera bär
Tänk dig bär i långa rader och mysiga ställen att sitta på. Då tänker du nog på rätt ställe. Vi köpte bärbuffe (fanns även mat och fika) och då fanns (på två ställen) långa bord där du fritt valde hur mycket mjukglass+sorbet+vanlig glass sen bär- jordgubbar+hallon+blåbär+björnbär sen kom såserna och maränger och flarn... vatten och hemmagjord saft ingick. Fanns annan dryck att köpa. Sen var det dags att välja var vi ville sitta... inne, på den inglasade verandan, ute fanns ännu mer under tak, utan tak, i loungset, på bänkar, cafe bord osv. En stor lekplats för barnen mitt på gården och även möjlighet att hoppa i hö (inne). Efter vi ätit oss mätta gjorde vi ett besök i butiken där det naturligtvis fanns bär att köpa men även grönsaker och sedan allt möjligt- keramik, fina kuddar,m plädar, kryddor, choklad, sylt, marmelad, ljus, servetter, glass, mössa, roliga leksaker, fina skyltar, trädgårdsprydnader mm mm. Det mesta producerat lokalt (Skåne). Många dagar finns möjlighet till självplock. Lätt att parkera på åkern/gräset utanför. Såg många barn som gillade traktorn som stod utanför. Vi var alla nöjda med besöket och vår utflykt.
(2020-07-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


QEM         SQT      
Q B    S    G     LXO
1KR   DS8   DSA      
  4    9      G   T5L
1KN         YSU      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se