Annons
Betyg och kommentarer

Eslövs Leksaksmuseum

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Eslövs Leksaksmuseum.

 » Antal inlägg: 8 st
Imponerande ställe!!!
Ett väldigt trevligt ställe där man kan fördriva lite tid. Sjukt mycket leksaker att kolla på. Passar vuxna lika bra som barn. Mycket man känner igen från sin egen barndom.
(2019-06-09)

Sjukt stort
Såg inte så roligt ut från utsidan, men det var fantastiskt stort på insidan, man kunde lätt fördriva 2h där. Våra barn på 9 o 10 år var väldigt fascinerande, medan vår tjej på 12 inte var lika intresserad. För oss vuxna vad det jätteintressant, mycket nostalgi. Kul även att de hade både gamla och nya leksaker. Barnen gillade de nya och vi de gamla bäst.
(2018-07-30)


Intressant ställe passar för barn som gillar lego och tågbanor
(2018-03-05)

Märklintåg
Eslövs leksaksmuseum har en STOR samling av Märklin tåg och en stor uppbyggd värld i ett helt rum. Om man älskar modelljärnvägar så är detta platsen för dig. En större samling av Barbiedockor och Lego finns också.
(2017-08-10)

För barn och nostalgiska vuxna
Anspråkslös fasad, men inuti döljer sig en oerhörd mängd leksaker av alla de slag. Mer än man kan tro och där är något som passar alla. Imponerande samlingar. Kul både för små barn och nostalgiska föräldrar som garanterat hittar leksaker de lekte med som barn.
(2017-07-29)

Lego,tågbanor och dockor. Vilken mängd
Har du barn som gillar lego? Har du barn som älskar tågbanor? Då får du inte missa detta! En fantastisk mängd av lego och främst tågbanor men även dockor, Pez-figurer, tennsoldater, modellbilar mm.
Det är uppbyggt flera tågbanor av olika märken och storlek med landskap och städer. Liv och rörelse hela tiden. Barnen kan stå i timmar och bara titta på när tågen kör runt.
(2015-09-22)

Fantastiskt tågbanelandskap, 400 Barbie-dockor, lego, tennsoldater m.m.
Var på eslövs leksaksmuseum igår, vi var 3 generationer o alla var fascinerade av mångfalden där! Massor av Barbiedockor, från 50-talert fram till de senaste. Landskapet de byggt upp kring 500 meter tågbanor, där fanns stationert, bergbana, bondgårdar, hus, parker, lekplatser, sjöar, tivoli o.s.v. Verkligen värt både ett o flera besök, vi gick många rundor och såg nya saker hela tiden.
(2011-06-19)

Gratis leksaksmuseum för barn under 7 år!
Eslövs leksaksmuseum ser bedrövligt ut på utsidan men är fantastiskt på insidan! Tågbanorna var verkligen toppen, speciellt när de släcker ner i lokalen så man ser alla lampor i de små husen. Och det är gratis för barn under 7 år, står fel i artikeln här ovan.
(2011-05-26)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


85U         EOQ      
W      P      G   IEO
Q2T   KK3   N13      
Q X    D      L   LQM
6QI         WWG      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Familjepaket på Treewalke för endast 990:-
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
100 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kolmården
Östergötland
Boda Borg i Sävsjö
Småland
SeaWorld Orlando
Florida
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
CMMC:s Vår Veteran Marknad
Degeberga
24/04
Höganäs Vårmarknad
Höganäs
24/04
Ryds Marknad
Höganäs
15/05
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se