Annons
Betyg och kommentarer

Europa-Park Rust

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Europa-Park Rust.

» Antal inlägg: 12 st
En fantastiskt upplevelse
Vi har varit på Europapark 4 gånger, en gång utan barn och då fick man verkligen åka alla stora attraktioner, sen har vi varit här med barn från 0-9 år. Och det funkar riktigt bra för alla! Det finns mycket att titta på i och med att de bygger upp hela länder och verkligen satsar som temapark! Vi har köpt lisebergskortet här i Sverige så får man gratis entré och åkpass på Europapark vid ett tillfälle per år, något att tänka på gör man sparar en del pengar på det och på köpet får man entré till Liseberg:). Maten på Europapark är bra, det finns mycket att välja på och i olika prisklasser. Vi gillar eurpopapark!!!
(2013-05-09)

Super kul
Varit här 2 gånger med barnen. Super kul tycker både dom och vi.
(2013-03-28)

Oj så kul!
Var här sommaren 2012 när vi var på väg hem från Franska rivieran med husvagn. Det var inte sista gången för oj så kul vi hade. Vi har 3 barn, 12, 10 och 2 år, de två stora är åkgalna och åker precis allt och även 2 åringen åker allt som han får. Här finns 11 (!) berg och dalbanor! Bl a europas högsta och snabbaste, Silver Star. Bra matställen i olika prisklasser, rent och snyggt och ett mycket bra kösystem om ni har mindre barn. När ena föräldern har åkt får den andra förtur och kan bara gå in och åka i princip direkt men man måste säga till om "Babyswitch"! Bodde gjorde vi på campingen som ligger på 8 min gångväg från nöjesparken, en mycket trevlig camping uppbyggd med Westernteam med underhållning på kvällarna med indiander och cowboys, ett flertal restauranger och fräscha servicehus. Hit kommer vi återvända!
(2012-10-20)

Roligt hela dagen
Vår familj har varit på Europa Park nästan varje sommar. Vi tycker alla att det är den bästa i hela Europa! Våra barn är nu 5, 6, 18, 20 år och första gången vi var där var 2001 och alla har haft kul varje gång. Det finns mycket att göra för alla åldrar. Jag var där första gången, med mina föräldrar, när jag själv var ca 18 och det var kul redan då. Det är dock mycket större nu. Mat finns i alla prisklasser. Boende också. Vi har bott på campingen precis utanför och den är utmärkt och billig. Vi har också bott på hotell i Strassburg och åkt till parken på morgonen. Det är inget större avstånd, så man måste inte vara uppe i ottan. Man måste vara pigg för att orka med hela dagen. Det är värt en resa ända dit bara för att gå på nöjesparken, men det finns mycket annat i närheten att utforska också.
(2009-12-01)

Toppenställe
Rent och snyggt och många roliga attraktioner för alla åldrar. Lekplatserna var också väldigt uppskattade av våra barn som vid tillfället var 2,5 och 4,5 år. Vi var där i början av juni och då var det helt köfritt. Rekommenderas varmt.
(2008-02-13)

super bra
Håller med! detta e verkligen ett ställe att rekommendera och glöm inte lisebergskoret :)För oss blir de en tur dit även i sommar.
(2007-06-30)

Fantastisk fin nöjespark
Vi är väldigt nöjda med vårt besök på Europapark, inte minst lekplatserna som vi tyckte var helt fantastiska. Det var också väldigt rent och snyggt, planteringarna var underbara.
(2007-06-11)

Nästan gratis!
Köp årskort på Liseberg här hemma i Sverige så kostar det inget att gå in där och attraktioner ingår.
Vi har varit där två gånger och det är ett kanon bra ställe, bra stopp om man är påväg ner till Italien.
(2007-01-24)

Vi är här 2-3 ggr/år!
Vi bor i Basel i CH med 2 barn och vi besöker Europapark 2-3 ggr varje år och det är kanonkul!
(2006-11-10)

Jättekul!
Vi var i Europapark mitt i juli, men det var inte hysteriskt långa köer. Det fanns mycket roligt att åka för både små och stora. Det var rent och snyggt och fina miljöer. Ett toppenställe helt enkelt.
(2006-07-20)

Toppenpark!
Mina barn är 8,9,11,13 vi var här i juni alltså ingen semesterperiod i Tyskland. Det gjorde att det inte var några jobbiga köer.
Jätteskönt!
Parken är uppdelad i olika länder vilket gjorde att man ena stunden var i Frankrike och nästa i Spanien osv.
Barnen tyckte det var jättekul.
Detta var den bästa park vi har varit i till och med bättre än Disneyland i Paris faktiskt.
Det finns fantastiska hotell i Parkens olika "länder" t ex riddarborg och andra teman. Men vi valde ett billigare alternativ, ett vanligt gasthaus. Men hade vi haft några tusenlappar i bakfickan hade vi gärna bott i parken. Då har man dessutom gratis tillgång till parken efter stängning! Hälsningar familjen Larsson i Linköping
(2006-04-01)

Mycket för alla!
Europapark är riktigt roligt för hela familjen. De gånger vi har varit där har barnen varit mellan 2 och 8 år och det har funnits många saker för dom att göra. För oss vuxna som gillar häftigare berg och dalbanor finns det attraktioner för oss också.

Ett tips! Tidigare år så har Liseberg haft ett samarbete med olika nöjesparker runt om i Europa. Då har man gått in gratis på Europapark med säsongskortet för Liseberg. Det lönar sig även om man inte ens tänker gå på Liseberg :-)
(2006-03-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


M44         O6H      
N      C    T 9   Q8B
X6T   C9Y   W N      
  C    F    G I   UTT
O3C         3U6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se