Annons
Betyg och kommentarer

Experium Äventyrsbad

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Experium Äventyrsbad.

» Antal inlägg: 5 st
Smart att bygga på höjden!
Snyggt och roligt bad! Gött att bada utomhus i snön!
(2018-02-06)

WAOW WAOW!!!
En helt underbar upplevelse med fantastisk personal, kan bara tacka och bocka. BRAVO!
(2017-01-14)

Sådär vattenland
Var där i början av december med en 7-åring och en 4-åring. Gå inte naken från klädhytten till duschen: plötsligt befinner man sig i en könsblandad "hall"(såg aldrig någon skylt som varnade för det). Sedan var det olika tjej- och killduschar iaf. Själva vattenlandet var mycket mindre än vad reklamen hade utmålat, men det var å andra sidan enkelt överblickbart. Badvakterna (om det verkligen fanns några?) lyste med sin frånvaro: ungdomar dök glatt där det var dykförbud, åkte på varandra & krockade i rutschkanorna och härjade i småbarnspoolerna utan några tillsägelser. VÄLDIGT hög ljudnivå, de måste ha missat något i byggnationen på den punkten. Gick inte att prata normalt: man fick skrika åt varandra på en meters avstånd. Men visst, som ett par timmars avbrott från skidåkandet kunde man stå ut... ;-)
(2010-12-15)

Jätteroligt och fint
Var där i början av juli, inte direkt högsäsong men ändå mycket folk. Personalen var jättetrevlig och proffsig. När vi badare inte kunde följa regler stängde man av vågmaskninen en stund. Man var otroligt mån om säkerhet. Lite konstigt system för duschar och omklädningsrum, men det är bara för att man inte är van, inget stort problem.
(2010-09-02)

Fint, men dyrt!
Det var rent och fräscht i omklädningsrum och duschar, men vi var där direkt på morgonen.Lite mysko system med omklädningshytter och skåp innan man "fattat". Där var lite grejor som var sönder när vi var där, och det kan de ju inte hjälpa. trevliga rutschkanor, där man kunde sitta 1,2 eller 3 på en gummiring. Bassängen var varm och skön. Däremot lite märkligt med två motionsbanor mitt i alltihop, där alla plaskade och lekte.Fanns en fin babypool, men den var tom varje gång vi gick förbi. Bra att man kunde handla där inne och allt registrerades på armbandet och betalades vid utgång. Däremot var det svindyrt med fika där, inget för en trebarnsfamilj.....16 kr för en Mer!Som man kan köpa i trepack för 9.90 på Ican mittemot! Man och son testade Flowrider, men det känns hutlöst att inträdet för oss gick på 710 kr, sen tillkom 180 + 250 för Flowridern. Där gick nästan 1200 kr på några timmar... Flowridern var väl kul, men är de många i gruppen blir det mycket väntan, åker man av så är det sist i ledet igen, och vår 10-åring hittade inte balansen direkt och hamnade ganska fort på "väntepallen". Barnen tyckte det var kul med utebassängen. Lite häftigt att bada med -20 i luften!
Jag ville testa "Saunaworld" men det kostade givetvis också extra. Har man skipass blir entren billigare, men vi bodde i Kläppen och fick därför ingen rabatt. En liten petitess i det hela var att vi letade klocka. Till slut hittade vi en liten uppsatt i mitten av en livboj, inte helt lätt att se! Annars var inredningen snygg och behaglig i färgerna. Så det som faktiskt drar ner betyget är priset. Det finns ju en massa andra stora kostnader på skidsemester (liftkort,skidhyra bla), så det känns med 700 kr i inträde till bad.
(2010-01-31)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DB9         3        
  2    T    1 P   L1P
AU7   7NO   1RD      
B      D      9   RI8
8KX           6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se