Annons
Betyg och kommentarer

Fenomenalen

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fenomenalen.

» Antal inlägg: 6 st
Perfekt en regnig dag
Fenomenalen är ett perfekt utflyktsmål en regnig dag. Roligt och spännande tycker sonen som är 5 år. Även roligt för vuxna. Trevlig personal, som gärna visar hur man gör och förklarar på ett pedagogiskt sätt för barnen. Enda negativa är att det är väldigt litet. Så vid dåligt väder blir det lätt lite trångt.
(2016-11-24)

Uppskattat besök på fenomenalen
Jag och min 7-åriga son spenderade ett par timmar på Fenomenalen. Sonen en hade jätteroligt och ville inte gå ifrån. Det var roligt att testa alla saker. Det finns även stationer som är roliga för vuxna. Vi har tidigare varit på Fenomenmagasinet i Linköping, Tom Tits i Södertälje och Molekylverkstan i Stenungsund. I jämförelse med de andra ställena så är Fenomenalen ganska litet med mindre saker att utforska. Men medan de andra ställena brukar ha flera stationen ur funktion och ha ganska skitiga/sunkiga lokaler så fungerade alla stationer på Fenomenalen och allt var välstädat och fräscht.
(2016-08-25)

Kul tidsfördriv
Var där ett par timmar under en lite regnig förmiddag, totalt 7 barn var med. Alla barn hade tidigare varit på Technichus i Härnösand och några hade även på Innovatum i Trollhättan, så de hade en del att jämföra med. Barnen hade roligt och testade på många olika saker. De tyckte dock att det var lite litet. Ljusshowen var uppskattad av alla barn 2-12 år.
(2016-08-04)

Fenomenalt på Fenomenalen
Vi tillbringade en eftermiddag mitt i juli på Fenomenalen. 7 barn hade vi med oss I åldrarna 4-13 och ingen ville riktigt gå därifrån. Showen gav en extra upplevelse av kemi och fysik, där magin förklarades vetenskapligt efter barnens frågvisa frågor efter showens slut. Tack för en bra eftermiddag!
(2016-07-15)

ett självklart besöksmål
Spännande för alla åldrar, massor att testa på, så avsätt ett par timmar åt fornsalen och fenomenalen =)Ni kommer bli nöjda!
(2011-06-27)

Kul att få testa
Mycket att få göra själv för barnen, både för yngre och äldre. Perfekt att göra en dag då man tröttnat på solen el regnet. Även spännande att gå runt på Fornsalen
(2006-06-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


XTQ         YFH      
  E    X    I     EKW
IRR   TWG   SNW      
L      I    Y C   OP1
A2G         H7I      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Hej! Du har väl inte missat att vi just nu söker testfamiljer? Visa »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se