Annons
Betyg och kommentarer

Fenomenmagasinet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fenomenmagasinet.

» Antal inlägg: 4 st
Besökte fenomenmagasinet med 2st 4-åringar och 2 st 1,5-åringar. Passar säkert äldre barn (7-10 år) bäst men här hade alla våra små jätteroligt! Knappar att trycka på, speglar, vatten, fiskar och reptiler mm för de minsta och mer klurigheter för de något större och mer nyfikna. Väl värt ett besök och vi återkommer med säkerhet!
(2017-08-07)

Kul experiment i lagom skala
Detta var lagom stort för att man skulle hinna med allt på fyra timmar, men vi hade kunnat stanna längre. Billigt café med självservering drar upp betyget. Rekommenderas!
(2010-07-20)

Klassiker
Här var man själv som liten och funderade på hur allt fungerade. Nu har jag varit där med mina barn och det är fortfarande lika kul, sonen på fem tyckte det fanns en massa roliga klurigheter.
(2008-12-06)

Trevligt i sin klass
Det enkla är det geniala ... en flygplansnos där man kan låtsas styra flygplanet med passagerare, en kulbana och slussar där man pumpar runt vatten och låter småbåtar klättra i trappan, var höjdpunkterna för oss. Inte stort inte jätte häftigt men utvecklande och mycket trevligt!
(2006-10-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MX3          4       
  3    N    5T    T35
K8I   9SN    S       
  W    7     A    C3A
GXL         17H      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se