Annons
Betyg och kommentarer

Fjärilshuset Haga Ocean

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fjärilshuset Haga Ocean.

 » Antal inlägg: 23 st
Jobbigt med 17 månaders bebis
Var på fjärilshuset 9/8-15 med en 17 månaders bebis, en 8 åring, 14 åring.
Jobbigt att man inte fick ha med vagnen in verkligen. Det blev väldigt jobbigt att jaga henne där inne och tröttsamt i armarna att bära runt henne. Rekommenderar verkligen ingen att gå dit med så små barn. Mina större barn tyckte det var mysigt. Dock besvikna att ända fåglarna de har nu är några vakter kycklingar som sprang runt i ett hörn. Jag trodde att det skulle vara tropiska fåglar med.
Däremot väldigt kul att se haj akvariet och ett riktigt intressant och roligt föredrag om hajar med :)
(2015-08-12)

Roligast var fiskar och fåglar tyckte barnen
Mysigt och fint gjort att gå bland alla fina fjärilar. Barnen gillade dock fiskarna och fåglarna bäst kunde de titta på länge.
Mysigt fik.
(2011-11-06)

Fjärilshuset
Trevlig "inomhuspark" med 3 avdelningar med olika klimat och miljöer. I första delen var det trevligt att se (och känna lite) på fiskar. Andra delen var lite mer djungel med rovfiskar, papegojor och vackra fjärilar förstås. Tredje delen var ännu varmare med vackra tropiska växter. Ganska få skyltar för den som vill veta mer, men en trevlig utflykt både för stora och små. Café och shop kan förlänga besöket något, då det inte är en jättestor anläggning. Är det fint väder kan man strosa lite i trädgårdarna utanför, men så här på eftersäsongen var de i ganska tråkigt skick.
(2010-08-19)

inte så mycket att se
hade trott att det var större. efter 30 min. hade vi redan gått två varv så vi blev lite besvikna.
(2010-05-14)

Spännande
Man kan lätt tro att det här är för lite större barn och vuxna men en liten på 2 år tycker att det är häftigt med alla fjärilar, fåglar och grodor som finns att se.
(2009-04-23)

Underbart!
Det var helt klart lyckad utflykt! Mina barn 4 och 10 älskade både tropiska värmen och jättefjärilarna. Pojken 10 var skeptisk när hörde att vi ska ditt men stormtrivdes där. Liten minus att stället kunde ha varit aning större.Vi ville ha mer och mer.
(2008-12-09)

Underbart och fridfullt.
Var där med våra 2 barn på 4 och 6 år. Bägge uppskattade fjärilarna och övriga djur. Stor glädje i att stoppa ner en fingertopp till fiskarna och se hur länge man tordes ha kvar den, skulle de våga låta fiskarna "nafsa" på fingret *pirr i magen*. Dock besviken på att det inte fanns NÅGOT mjölkfritt matalternativ och kunskapen i vad fikabrödena innehöll var under all kritik. Min dotter fick till slut äta en chokladboll till lunch trots att hon "bara" är mjölkallergiker!
(2008-05-23)

Härligt!
Varmt och tropiskt på vintern och härligt för en tvååring att springa omkring bland bladen...och gräva i jorden!
(2007-01-24)

Perfekt för familjen
Både vuxna och fyra barn (8 och 10-åringar) tyckte att det var spännande. Vi gick runt bland fjärilarna på fm och gick sedan ut och åt vår picknick i gräset. Sen ville alla gå en runda till i fjärilshuset och då upptäckte vi ännu fler och finare fjärilar. Rekommenderas varmt
(2007-01-22)

Fjärilshuset
Var på Fjärilshuset under sportlovet med min 7-årige son. Mycket trevligt upplägg med speciell barnvising. Barnen gick först för att höra och se bra och vi vuxna kom efter. Guiden berättade på ett lättsamt sätt om fjärilarna, fåglarna och fiskarna. Avslutade med fika i caféet.
(2006-08-01)

fjärilshuset
tropiskt klimat, vackra fjärilar, gott fika, gulliga kaniner utanför
(2006-07-29)

Fint!
Fjärilshuset i Hagaparken värt ett besök. Att se alla fjärilar i vackra färger, och fiskarna i en stor damm. Vilken miljö det var där, skulle nästan kunna bo där om det inte vore för alla fjärilslarver. Lite fåglar fanns det också, jättesöta, och annorlunda växter.
(2006-07-05)

Superbra
Särskilt härligt i novembermörkret!
(2006-06-25)

fin miljö
7/11 år passar bra som en liten utflykt och titta på de vackra fjärilarna och fiskarna. Vi hade det trevligt allihop.
(2006-06-15)

Trevligt utflyktsmål!
Vi har varit i Fjärilshuset flera gånger under barnens första år. Jag tycker att det passar mig som vuxen, barn i småbarnsåldern som tycker det är lite småläskigt att få en fjäril på näsan och de större barnen som bara trivs i miljön. Rekommenderas!
(2006-06-14)

Storafjärilar
Jätte kul! Och vackert. Bra för stressade familjer eftersom man måste lugna ner sig och titta noga... sen börjar man upptäcka fjärilarna. Annorlunda att gå runt här inne i värmen och fuktigheten en kall vinterdag. Kaffet drog ner helhetsintrycket.
(2006-06-14)

Fjärilshuset
Underbart vackert!
(2006-06-12)

fjärilshuset
att strosa runt i fjärlishuset i haga är en utmärkt oas att varva ner på med sin 4 åriga son efter en dag i stockholm men ändå en aktivitet som främjar fantasin
(2006-06-09)

Fjärilshuset
Perfekt för regniga eller kalla dagar.
Både min ettåring och min fyraåring uppskattar att spana efter fjärilarna och titta på fåglarna som traskar omkring fritt.
(2006-06-02)

fjärilshuset
Bra för stora och små. Mycket att upptäcka för flera åldrar. Spännande med fjärilar och fåglar som barnen kommer nära.
Bra med servering i anslutning och även kaninerna utanför
(2006-06-01)

fjärilsmuseet
Bra ställe för kalla dagar, eftersom det är varmt och fuktigt inne i växthuset. Fjärilarna kan vara lite luriga att se men det kompenseras av små afrikanska dvärghöns som springer runt fötterna och av karparna i dammarna. Räckena till karpdammarna är inte helt säkra för små så de behöver ett extra öga. Utanför museet finns stora springytor, kaniner i burar och bra picknickställen.
(2006-06-01)

mina barn (3 o 4 år) älskar fjärilshuset
det är jättekul för ungarna att titta på karparna och fjärilarna. de kommmer nära naturen så att säga. det enda tråkiga är det dyra fiket som inte har så myckket mat att välja på. toppenställe på sommaren när man kan ha picknick utanför.
(2006-05-14)

inget för mindre barn
Inget för vår 4åriga dotter, hon tröttnade ganska snart. Se men inte röra vart ganska jobbigt i längden. Vi vuxna tyckte det var sevärt, vackert och intressant. Barn i skolåldern tror jag har större utbyte av ett besök. Extra plus för den trevliga personalen.
(2006-01-13)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


PSU         LB7      
T Y    7      K   BRG
UP5   XMQ     R      
  2    E      M   LDH
613           E      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Gå 2, betala för 1 på leklandet Kaatach
2 för 1 tis-tors på leklandet och 50% på aktiviteter mån-tis
300kr rabatt på paketet med sockervadd, slush och popcorn!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Nordsøen Oceanarium
Danmark
Ekehagens Forntidsby
Västergötland
Tropikariet
Skåne
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Tullinge Julmarknad - Botkyrka
Botkyrka
04/12
Blidö Julmarknad
Blidö
05/12
Julmarknad på SKANSEN
Stockholm
05/12 - 06/12
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se