Annons
Betyg och kommentarer

Folkets Park i Malmö

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Folkets Park i Malmö.

» Antal inlägg: 41 st
Superfint!
Vårt första besök och vi kommer gärna åter! Jättefina lekytor med utmaningar för olika åldrar. Snickarhörnan var jättefin och baddammen var perfekt i solskenet. Något dåligt utbud för den som vill äta lunch, flera ställen öppnade inte förrän kvällen. De bör uppdatera hemsida och parkkartorna då flera saker inte fanns kvar tex. veteranbilar.
(2016-08-06)

Trevlig park
Folkets park i Malmö ger ett trevligt intryck. Lummigt och grönt, vatten att plaska i för barnen, minigolf, några karuseller (inte lönt med åkband tyckte vi), scener, restaurang, café och fin lekplats osv (toaletterna var ganska slitna och ofräscha vid lekplatsen).

Sommartid har de mycket aktiviteter för både vuxna och barn, många är gratis att delta i. Vintertid brukar vi åka skridskor på den lilla dammen. Det finns också ett litet terrarium att besöka.
(2013-07-23)

Terrarium
Vi besökte terrariet i våras med en 2,5 åring och det var otroligt roligt. Han älskade besöket. Det var varmt, interessant och mycket mer djur än vi trodde innan vi gick in. En jätte trevligt besök när det är lungt och man kunde ta sin tid. Vi tog med fikan till lekplatsen som vi tyckte var perfekt avslutning till en jätte trevligt familjutflykt. Det var kul att kunna ha så roligt då många ställen är stängda när det är lågsäsong eller kallt.
(2011-06-30)

Har sett sina bästa dagar
Tanken är god men usch, ofräscht och sunkigt vilket känns direkt otrevligt i "Arken" där det finns djur. Visserligen inte direkt skräpigt men allt är förfallet, gammalt och trasigt. Känns inte alls trevligt.

Hur är det med säkerheten på karusellerna? Vill man inte direkt tänka på. Personalen som sköter dom är otrevlig och kan lite eller ingen svenska. Dessutom är det ganska dyrt att åka, i a f om man vill åka med sitt barn eftersom man betalar per person (vuxen får inte åka med gratis som på t.ex Liseberg).

Lekplatsen är ok och barnunderhållningen (när vi var där allsång) likaså.

Parken duger ifall man verkligen inte kan komma på något bättre. Men kan inte direkt rekommenderas.
(2010-07-23)

Familjeutflykt
Vi var i Folkets park v 7, en solig,men kall dag. De 7 barnen lekte för fullt, vi 4 föräldrar frös lite mer. Den som klättrade högst upp i spindelsnäts-ställningen var den andra pappan i sällskapet... Efter lek och picknick gick vi bort till terrariet och oohade och aahde en lång stund till dem alldeles bedårande aporna som studsade runt där. Vi var helnöjda med vårt besök!
(2010-07-16)

Absolut perfekt!
Folkets Park i Malmö är ettperfekt ställe, mina barn älskar att strosa runt där. Det är inte ens alltid som vi köper biljetter för åkattraktioner. I anslutning till parken ligger en jättefin lekplats som funkar för åldrarna 1 till 7. Min dotter som är 7 vill hellre sitta inne hos kaninerna som finns ett stenkast dörifrån. Det allra bästa med Folkets park är att det kostar det man vill att det skall kosta. Vill man köpa åkband och mat och glass så görman det, vill man hänga på lekplatsen eller bland kaniner och marsvin är det GRATIS :) alltså helt perfekt.
(2010-06-21)

kul ställe
Folkets park passar de flesta åldrar men åkbanden är dyra för är man många i familjen borde man få familjerabatt eller om barnsemesterkortet gäller för karusellerna? Annars är allt toppen perfekt ställe för barnfamiljer :)
(2010-04-15)

Terrariet
Var på Terrariet med ett barn på snart 2 år och ett som nyss fyllt 6. Det är trevligt och informativt, men inte så stort. Så planera inte in detta som en ensam förmiddags eller eftermiddagsaktivitet utan se till att göra annat också, kanske ett besök på den fina lekplatsen i Folkets Park.
(2010-03-11)

Malmös hjärta och puls
Här finns allt! Lekplats, karuseller, djur, picknick-platser, klubbar och konserter! Dessutom är det superenkelt att ta sig dit med bussar. Men varför inte ta en promenad? Inte långt från vilket håll som helst då parken ligger mitt i Malmö.
(2009-09-17)

Ett jättebra sätt att tillbringa en dag med en 3-5 åring! Roliga karuseller med åkband till vettigt pris, en rolig lekplats och dessutom en smådjurspark, möjlighet att rida pony mm. Att dessutom det finns bra matutbud med bra priser runt om parken är ett extra plus. Vi åker ofta hit när vi får andra barnfamiljer på besök men även själva om vi har en ledig dag med bra väder och inga andra planer. Väldigt uppskattat av sone på 3,5!
(2009-09-17)

Härlig park med mycket kul
Vi bor nära parken och besöker den minst en gång per år ofta mer. Sonen 4,5 år älskar den, roliga karuseller för honom som han kan åka hur mycket han vill (kostar 145kr för band under en viss längd). Trevlig personal och underbar miljö. Han tycker det är så skönt att kunna skifta mellan karusellerna, lekparken, ponnyridning och att bada. En park väl värd att besöka om man har lite mindre barn, tror inte de större finner parken lika intressant eftersom det inte verkar finnas så många roliga karuseller för de över 9-10 år och de vill ju inte leka i gunger eller bada i plsakdammm eller annat sådant.
(2009-08-18)

super rolig park till bra priser
Vilken dag. Gratis inträde. Fint och fräscht. Stort utbud på karuseller och mysigt att titta på djur och stor lekplats. Vi hade en heldag och är jätte nöjda.
Mina grannar hade oxå en superdag fastän deras barn är lite äldre.

Minipini
(2009-07-02)

Super nöjd!!!
Vi var på folkets park med båda våra pojkar på 2 år. Dom hade jätte roligt, från början till slut. Karusellerna var lagom stora för dom. Där fanns djur, stora roliga lekplattser mm. Många stånd, glasskiosker¨. ponnyridning mm. Parken är verkligen jätte super fin, blommor, välskött gräsmatta, vatten och annat. Att det är gratis inträde höjer verkligen mina poäng. Man kan inte begära så mycket, när man slipper betala. Men jag hade gärnat betalat en liten summa för inträde för att bara sponsra dom. Parken och alla människor är så härliga.´Inte bara barn besöker parken, untan även äldre människor, ungdommar och andra åldersgrupper åker dit bara för att lägga sig i solen och njuta. Jag kan inte vara nöjdare. KOmmer att åka dit många gånger med mina grabbar i sommar... =)
(2009-05-02)

Lurar barn
Buren där man lägger i en tia för att dra en klo som ska fånga gosedjur var värdelös. Min kusinson lade 30 av sina medhavda fickpengar och man såg tydligt att det inte fanns en chans att ta något. Jag sa till personal som inte pratade svenska. De satte upp en lapp men gav inte tillbaka pengarna. Usch för att lura pengar av småbarn!!
Dock stort plus för fina gräsmattor och kanonfin plaskdamm!!
(2008-05-15)

Lungn Vårdag
Den 12/5 - 2008. En måndag och en lugn och vacker vårdag med skinande sol, vindstilla och uppemot 20 gradera varmt besöktes parken av mig, dottern och hennes kusin, båda 6 år, samt min mamma. Det var lätta att hitta parkering. Så här på en vardag på våren är inte karusellerna igång vilket flickorna var väl införstådda med. Däremot gick vi på teater som framfördes av ett gäng unga tjejer från cirkusskolan. Vilse i drömmarnas värld hette den och var väldigt trevlig, såklart är den amatörmässig men kan man ta det för vad det är så rekommenderar vi det varmt. Därefter gick vi bort till lekplatsen och åt picknick som min flicka hade haft önskemål om. Därefter var det fri lek på den mycket fina och trevliga lekplatsen för barnen och sedan gick vi vidare till Arken som är ett litet minizoo med hästar, får kaniner, höns, marsvin och lite annat. Kl 13 var det ponnyridning och flickorna var först på plats. Inte alla kiosker har öppet men vi fick i oss vars en god glass vid minigolfbanan som är öppen, men vi var inte så sugna denna dag. Vi gick istället vidare till Terrariet där vi bland krokodiler, ormar, ödlor, spindlar och andra småkryp även hittade (för mig mer trevliga djur) kängrur, sköldpaddor, apor och papegojor, vi skymtade även fladdermöss som bosatt sig på en takbjälke. Pappegojorna var vältaliga och både hälsade "Goddag" och "Hejdå" till flickornas stora förtjusning. Inte att förglömma så är parken väldigt vacker med sina vackra blommor och fontäner så det är väl värt att ta en promenad. En varmare vårdag kan man passa på att doppa fötterna och barnen kan plaska omkring i den lilla plaskdammen som finns där.

Vi kan varmt rekommenderar att ta sig själv och barnen lediga en vacker vårdag och bara åka dit och vara, utan stressen av karuseller utan att istället kunna njuta och ha det mysigt på ett mer naturligtvis. Såklart är det skoj när karusellerna är igång också, men det får vi ta och göra och skriva en recension om en annan gång.
(2008-05-14)

oseriöst
Kändes som vanligt på axels tivoli. ingen svensk personal, tråkiga karuseller och kaos.
(2007-09-17)

Roligt för alla
Vi tycker att folkets park är utmärkt. Om man inte vill åka en heldag till tivoli i Köpenhamn eller Liseberg så är detta lagom. Min pojke på 5 älskar det. Massor av lagom stora karusseller och massor av lottstånd. Det enda negativa är den icke svensktalande personalen. Men med gester brukar detta lösa sig, det är ju likadant i Köpenhamn. Här e ofta kul evenemang också, kolla hemsidan! Och terrariet e också lagom stort. Jag rekomenderar verkligen Folkets park till alla barnfamiljer.
(2007-07-13)

Skit
Tradiga karuseller o för lite.Knappt några djur kvar,har försämrats avsevärt.
(2007-06-11)

Suupeerkuul
Det är en jäterolig och trevlig park med många roliga saker för både stora och små
(2007-03-11)

mysigt!
Mysigt, att bara ta med en picknick-korg och mysa en solig sommardag.Perfekt för mindre barn!
(2007-02-23)

Sådär!
Inte jättekul, lite slitet och inte särskilt spännande!
(2007-01-22)

Alldeles lagom
Vi besökte parken två gånger på en vecka! För oss och vår ettåring var detta ett perfekt ställe att tillbringa dagen på i sommarvärmen. Extra plus för att det inte kosta något mer än om man ville besöka terrariumet eller åka karuseller! Kanguruungarna var söta!
(2006-10-06)

Helt OK
Ungarna trivdes och mamsens börs tömdes inte helt:-)
(2006-07-29)

Skoj även för de minsta
Vi har besökt Folkets Park med våra tvillingar, både vid drygt ett och drygt två års ålder. Jättekul båda gångerna. Härliga grönområden att springa på och ha picknick. Kul karuseller som passar små och inte minst djuren som man kunde titta på och klappa var toppen! Att man dessutom slapp jobbiga köer tyckte även vi vuxna var jätteskönt!
(2006-06-16)

Toppen för 3-åringar
Var där med vår dotter som snart fyller 3 år. Älskade att titta på djuren, plaska i plaskdammen, rida på hästarna och leka på den nya fräscha lekplatsen. Allt gratis! Karuseller finss det också men roar nog mest lite äldre barn. Trevlig park som känns äkta!
(2006-06-15)

Folkets park
Lagom stor park för de små barnen men många olika aktiviteter ändå. Perfekt läge inne i stan. Har själv erfarenhet av bl.a. djurparken med kaniner, får, höns och olika teaterföreställningar som spelas på somrarna och de har uppskattats av både stora och små.
(2006-06-15)

Superbra
Jag vill verkligen rekomendera denna park, här finns allt för både stora och små.
(2006-06-14)

Kommentarer
En trevlig plats för familjen, framför allt för de som har yngre barn. För de finns lämpliga karuseller, ponnyridning och en stor lekplats. Även på vintern har de olika roliga jippon.
(2006-06-14)

Folkets park i Malmö
Jätte bra mix för olika åldrar. Där finns något för alla. Dessutom stora härliga grönytor.
(2006-06-14)

Perfekt för de små
Ligger mitt i stan, dock svårt med parkering. Perfekt för de yngre barnen, våra är 2 och 3 år gamla. Att köpa ett åkband är bra, då kan ungarna sitta kvar i karusellen och bara åka, då det oftast inte är kö. Terrariet är också popuärt, massor med djur. De tar dock inträde, men är värt det. Helt klart värt ett besök för de yngre.
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


EGQ         Y55      
  2    D    3     NJ3
HG5   RYB   53B      
  T    A    Y L   NID
UJP         UH1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se