Annons

Fort Lauderdale Antique Car Museum

(0 omdömen)
Museum

Favorit sparadSpara favorit

Gillar din familj vackra bilar? Denna underbara samling av antika bilar är en hyllning till det klassiska amerikanska lyxmärket Packard.

Det var samlaren, affärsmannen och floristen Arthur O. Stones kärlek till Packard-bilar som ledde till att han grundade detta museum. Han ville bevara Packard Motor Companys historia och ingenjörskonst för eftervärlden genom att ställa ut en modell från varje år bilföretaget existerade: 1900-1958. Stone och hans fru började aktivt samla Packards, formmässiga detaljer och annan kuriosa.

I museet finns bl a en vacker vit sportbil, Packard Model 18 Speedster, från 1909, och en unik pickup, Parkard Model 2111 Clipper Eight Deluxe Custom Pick Up Truck från 1947. En annan häftig modell är limousinen Twin Six Ladies Limo från 1916. Det finns även ett galleri tillägnat President Franklin D. Roosevelt, USA-ledare under andra världskriget och en av landets största hjältar, och även glad i bilar.

Museet i sig är också stilfullt, och liksom bilarna nitisk välskött. Utställningslokalerna liknar Packards egna utställningslokaler från 1920. 100-årig furu från trakten (Dade Country Pine) har genomgående används till interiören.

I augusti 2007 öppnade en ny flygel, bl a med en utökad biblioteksavdelning, fotografier och annat sällsynt för bilfantasten.

Hitta
Fort Lauderdale
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

I centrala Fort Lauderdale, två kvarter norr om 17th Street på västra sidan av SW 1st Avenue (Packard Avenue). Lika nära flygplatsen som Downtown.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Fort Lauderdale Antique Car Museum. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Fort Lauderdale Antique Car Museum har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


AP7         M5Y      
7      L      2   X29
K15   8L2   TU7      
  8    W      L   EIM
QAN         BLT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se