Annons
Betyg och kommentarer

Fredriksdal Museer och trädgårdar

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fredriksdal Museer och trädgårdar.

» Antal inlägg: 13 st
Oväntat bra!
Hade en oväntat trevlig dag på Fredrikdals museer och trädgårdar. Parken var välskött och lite här och däe hittade man fina lekplatser och upplevelser för barnen. En otroligt barnvänlig miljö som verkligen inbjöd till lek för många åldrar.
(2016-08-23)

Fredriksdal
Fin dag i solen med alla djuren som va ute. Inte mycket annars för 7 åringar men djuren va toppen!
(2016-08-17)

Härlig dag på Fredriksdal
Vi tillbringade en skön dag på Fredriksdals Museer och trädgårdar. Där finns något för alla, historia, natur och lite pyssel för de minsta. Det vi kände fattades var en lekplats. Men vår 2-åring och 4-åring hängde med i 5 h utan gnäll. En skön och lärorik promenad med fina picknickplatser.
(2013-07-03)

Otydlig målgrupp.
Vi tyckte att parken var vacker och att det var bra att det erbjöds guidning i hörlurar samt att det fanns aktiviteter som tipspromenad på flera ställen. Dock var innehållet i frågorna samt informationen inte anpassad till våra barn på 6 och 7 år. Frågorna var för svåra (synd!!) och guidningen för långdragen(började bra men slutade aldrig - synd). Å andra sidan kan djuren på bondgården attrahera ännu mindre barn. Passar nog allra bäst för naturintresserade barn i 9-13-årsåldern.
(2012-08-19)

trädgård som erbjuder mycket
Vi tycker att Fredriksdal har mycket att erbjuda, man får själv göra mycket och ta egna initiativ men det gör en friare tycker vi, mycket aktiviteter för barn som är de lär sig mycket på, priset är lite högt för att gå in så det är ett minus annars bara ++++
(2012-08-07)

Mysigt
...men barnen tyckte inte det var så kul. Vi fick se en dramatisering med Carl von Linné som var lite svår för barnen att hänga med i.
(2012-08-05)

Mysigt
Mysigt och kravlöst. Synd att det ska vara så dyrt med inträde
(2011-06-24)

Här finns något för alla!
Här finns både skönhet, grönska och lek för barnen. Vår treåring sprang iväg som ett skott och hade stort utbyte av de stor ytorna, spännande alléerna, trollskogen, djuren, trädgårdarna och fiket. Här kombineras lek och lärande och som vuxen har man också stort utbyte av ett besök på Fredriksdal. Ett smultronställe mitt i Helsingborg. Det ända negativa vi kan komma på är att fikabrödet på fiket såg godare ut än vad det var.
(2007-07-07)

Mysigt och gratis!
Julmarknaden på fredriksdal har verkligen allt. Barnen älskar att höra på hur man firade jul förr i tiden och vandra runt bland marknadsstånden. Man har trevliga aktiviteter året runt, bla småkryps safarie, barnteater, utställningar och den spännande väsenvandringen
(2007-01-28)

UNDERBART!
Är värt ett besök året om! Kul att få se lantdjur på riktigt, vackra gamla miljöer och härliga ängar att ha picknick på! Missa heller inte julmarknaden!!
(2007-01-05)

Gratis för barnen
Jag som har 5 barn tycker att det är toppen att det är helt gratis för alla barn. Vi åker dit ett par gånger om året och det är jättegulligt där. På sommaren kostar det entré för vuxna men på vintern till exempel är det gratis alltid utom när det är något speciellt och det tycker jag är jättegeneröst. Jag är jätteglad över att Fredriksdal finns för här finns inget tingeltangel och sånt det är så fint och mysigt och nästan som Skånes svar på Skansen.
(2006-10-17)

SÅ fint!
Men ganska dyrt.
Roligast om våren precis när djuren fölar och kalvar och allt vad det heter. Och på julen, det är världens vackraste julmarknad!
(2006-07-02)

Mysigt och roligt
Fredriksdal är lite av varje. Här finns gamla miljöer som visar hur det såg ut förr. Det finns en rolig och annorlunda lekplats med balansträning. Djur som finns/fanns på våra bondgårdar. Ibland är det något extra arrangemang när barnen kan uppleva "förr i tiden" tex en slåtter.
Senaste favoriten var Tummelisastigen - sagan i små bitar i lämpliga miljöer.
Finns ett fik, men även många ställen att lägga ut medhavd filt.
(2006-02-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TJN         X2X      
  4    7    F     PXR
XJC   599   32J      
B      2      4   P34
RCL         MMU      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se