Annons
Betyg och kommentarer

Fulltofta Naturcentrum

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Fulltofta Naturcentrum.

» Antal inlägg: 4 st
Nu i corona-tider var vi endast utomhus, mysigt ställe!
Ett par mysiga timmar, då vi grillade (finns ett par grillplatser vid parkeringen) vi var borta vid hinderbanan där finns även stor yta för tex fotboll, såpbubblor, frisbee, sådan snurr ring man skjuter iväg m.m vi gick även en runda i skogen och hade lite fika på picknic-filten. Låg ett stort trillat träd som barnen klättrade i/på.

Jättemysigt här när det är i full blom. Verkligen stora ytor Nu I corona.
(2021-04-14)

Bara bra!
Rolig anläggning för både stora och små. Hit återkommer vi ofta, för att ta en fika, leka eller gissa bajset :) Mina pojkar är födda 2004 och 2005 och tycker mycket om att gå på upptäcktsfärd längs vandringsleden.
(2011-06-28)

Toppen!
En underbar plats för både barn och vuxna. Café och utställningen ger vi högsta betyg även servicen. Äventyrsbanan som nu är färdig är också väldigt kul och genomtänkt. Engångsgrill behövs knappt för man har byggt en grillplats under tak. Det är isåfall att det är många besökare som vill grilla samtidigt. Åk hit det är vad vi rekommenderar.
(2008-10-10)

Barnen upptäcker nya saker varje gång!
Har två töser på 5 och 7 år och dom är i perfekt ålder för denna upplevelse. Och gissa bajset tyckte vi alla om.....vi trängdes vid knapparna för att få gissa. Ta med engångsgrillen och njut av den fina omgivningen. Går även bra att ta sig fram med rullstol eller barnvagn på stället.
(2007-07-11)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


43R         BSC      
P G    C    S M   DAM
JJT   CAB   MPB      
E W    O      D   9GR
NE4         SDH      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se