Annons
Betyg och kommentarer

Givskud Zoo

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Givskud Zoo.

» Antal inlägg: 46 st
Det skønneste sted.
Et skønt sted. Både i bil eller hvis man vil gå rundt. Altid venligt personale. Lækker mad alle vegne og plads til medbragte madpakker. Bo evt. På Givskud hostel, lige ved siden af, og fald i søvn til ulvehyl. Her er legetøj, spillekonsoller, tv, veludstyret køkken og dejlige mennesker der har stedet. Her er plads - også til familien med 2 ud af 3 børn med infantil autisme.
(2020-03-09)

Fantastisk oplevelse for hele familien. God kombination af legepladser og zoo.
(2020-02-26)

Härlig dag på Givskud zoo
Härlig dag i djurparken för båda oss vuxna och våra fyra barn i åldrarna 2,5,7,9 år. Fin djurpark med många spännande djur, som vi kom mycket nära. Vi fick uppleva både vargar och lejon på nära håll. Barnen tyckte att detta var som riktig safari, då vi åkte bil genom djurparken. Rekommenderas varmt till barn i olika åldrar! En toppendag!
(2019-10-28)

Stor park med roliga lekställen
Givskud zoo är en stor park där man åker egen bil och tittar på djuren som går lösa. Roliga lekställen men tyvärr så var omgivningarna lite dåligt skötta med mycket brännässlor och annat ogräs som kändes lite läskigt när barnen sprang omkring. Roligt med inriktningen mot istiden och dinosariedelen.
(2019-08-16)

Go morgen zoo
Jättefin park. Ett tips är att ta: "Go morgen zoo" där vi fick besöka parken innan öppning. Vi fick klappa noshörningarna och komma riktigt nära lejonen. Häftigt!
(2019-08-11)

Inte som alla andra zoo
Detta zoo var helt annorlunda än alla vi besökt tidigare. Man kom nära djuren och safari med bil var en upplevelse i sig.
(2019-08-09)

Aldrig tråkigt!
Gör er redo för en spännande dag för stora och små!
(2019-08-08)

Annorlunda park
Vi var där en heldag. Roligt med att man åker bil genom safari delar och går runt om vartannat. Vi var där i maj o då bar det lite folk så man kunde köra tillbaka och åka om igen för att se sina favoritdjur fler ggr. Mycket fina lekparker och roligt att man kan få klappa lite djur. Barnen älskade det.
(2019-05-29)

Något för alla!
Alltså detta var så bra. Jag hade barn i 4, 8,och 13 års åldern med mig och alla tyckte så mycket om detta. Det finns något för alla, och det är stort så man behöver inte trängas med folk. Rekommenderas varmt.
(2019-04-26)

Bedste dyrepark fordi man kan se at dyrene har det godt og fordi det aldrig bliver kedeligt at komme igen og igen.
(2019-03-10)

En härlig familjeupplevelse på Givskud zoo
Givskud zoo är verkligen värd en resa! Trots att vi var där på en väldig varm sommardag och att det fanns mycket folk, blev det en härlig upplevelse för hela familjen.
(2018-10-15)

En ny zoo-upplevelse!
Vår dag på Givskud-zoo var toppen! Det fanns djur man vanligtvis inte ser och Dinosarieparken var verkligen uppskattad av barnen. En ny upplevelse som passar både stora & små barn samt vuxna!
(2018-08-19)

Testfamilj på Givskud zoo
Vilken härlig djurpark, där man både kör in i stora inhägnader med djurmen också går runt och tittarpå apor längst slingriga stigar. Många och fina lekplaster för alla åldrar. Åker gärna hit igen.
(2018-08-13)

Fantastiskt zoo
Ett mycket fint zoo med något för alla.Djur(såklart) utställningar, safari , många platser son barnen kan leka på. Parken är rymlig även om det är mycket folk.
(2018-07-30)

Underbar dag på givskud zoo
Vi hade det jättemysigt och kände verkligen närkontakt med djuren. Rolig lösning att kombinera bilsafari och att gå runt. Fina lekplatser och en trevlig dinosauriepark.
(2018-07-18)

Fantastiskt ställe
En heldag här gick väldigt snabbt, det fanns mycket att titta på, rent och fräsch och trevlig och hjälpsam personal. Vi älskade att köra bland de olika världsdelarna varvat med att springa av sig på de olika lekplatserna.
(2018-03-05)

Bästa djurparken
En dag när regnet hänger i luften besöker vi parken. Närhet till djuren och fina områden i övrigt gör att den får höga betyg... Att uppleva djuren från bilen känns lite märkligt men barnen älskar det....
(2017-10-19)

Fantastisk dag!
Bilsafari och vara nära Afrikas skönheter och Sydamerikas stora bufflar, promenera bland apor, lemurer,flamingos, se vargarna i ögonen, uppleva dinosaurier i full storlek, aktiviteter, lekplatser, grillplatser/matplatsen, stora ytor för djuren, bra och spännande information och matning av djuren..barnen och vi föräldrar hade en fantastisk dag och kommer absolut återvända. Tack barnsemester.se för att vi fick bli testfamilj till detta fina ställe.
(2017-08-26)

Heldag på Givskud zoo
En djurpark helt annorlunda från de svenska. Man använder sig mest utav bilen för att ta sig igenom parken, helt klart värt ett besök! Inte långt från legoland. Bästa tipset: Börja Alltid med lejonen om det är mycket folk.
(2017-07-27)

Jätte nöjda
Heldag med intressanta djurmatningar, Egen bil genom safariparken, många lekplatser.
(2017-07-03)

Det er et dejligt udflugtssted, hvor alle aldersgrupper kan hygge sig sammen.
(2017-02-27)

Det er meget lærerigt
Vi er kommet der mange gange om året, i årevis. Vi lære noget nyt hver gang, forudsat vi er åbne og stiller spørgsmål.
(2017-02-27)

Flott - och stort
Mycket intressant
(2017-02-12)

Givskud zoo - Skön park med massor av plats
Vi var iväg en söndag i september. 2 vuxna och två barn (7år + 10år) och dom tyckte det var jätte bra?
Vi åkte safaribus (2 timer) och egen bil. Begge två var helt ok. Våren store flicka tyckte bäst om bussen, då man fik en massa bra att veta om djuren. Pojken på 7 tyckte det var lite väl länge... Han var helt galen med dino-land i stället.
Man ska räkna med att det tar HELA dagen, då det e jätte mycket att titta på och göra. Djuren ser ut till att ha det bra och mycket plats.
(2016-09-18)

Åk bil genom hela djurparken!
Parken är mycket lämplig för barnfamiljer eller personer som har svårt at röra på sig, eftersom parken kan upplevas med safaribuss, till fots eller med egen bil. Det finns parkeringsytor runt om i parken, så att man kan köra mellan de olika områderna, parkera och promenera runt ett tag och sedan köra vidare till nästa område. Det finns många olika lekparker och aktiviteter, bland annat ett område med studsmattor i olika storlekar. En häftig upplevelse var dinosaurieparken, där man får se dinosaurier i verklig storlek.
(2016-08-26)

Familjebesök i Givskud Zoo
Familjen besökte parken med förväntningarna att det skulle likna Kålmården. Vilket det till stor del gjorde. Vi åkte bussturen genom parken vilket var en positiv upplevelse för de vuxna. Dock inte för barnen, 5 & 7 år som inte hängde med i guidens berättande pga språket. Parken passar nog de lite större barnen men överlag är det en trevlig park att besöka.
(2016-07-30)

Givskud Zoo- en fin upplevelse
Vårt besök på Givskud Zoo var mycket lyckat! Hela familjen gillade det och det blev en heldag i parken.
Åk Safaribussen eller kör runt i parken med din egen bil. Man stannar vid olika stopp och kan sedan gå runt och titta på de olika djuren och attraktionerna som finns. Kan varmt rekommendera alla att åka hit!
(2016-07-11)

Kom när djuren och klappa dinosaurier
En häftig upplevelse där man med bil eller buss kommer riktigt nära djuren. Parken är uppdelad i fyra zoner med stora parkeringsplatser i mitten, där man i varje zon med kan besöka djur till fots, leka i lekparker eller ta sig något att äta. Vissa djur ses endast till fots, andra endast från fordon och vissa går att se på båda sätten. Endast 20 minuter från Billund och Legoland är det väl värt ett besök om man har en dag över.
(2016-06-05)

Givskud Zoo . en trevlig djurpark med en spännande dinosaurievärld
Givskud Zoo var en park som överträffade våra förväntningar, Parken var ren, fräsch, djuren hade stora och fina hagar eller burar samt att våra barn gillade parken och framförallt dinosaurieparken väldigt mycket. Vi kunde ströva fritt omkring med väldigt lite folk och köer. För att undvika att stå i bilkö till lejonen kan vi tipsa om att börja dagen där. Maten var också över förväntan till att vara en djurpark. Besöker ni Givskud Zoo hoppas jag att ni blir lika nöjda som vi var.
(2015-08-01)

En annorlunda men trevlig djurpark
Ett zoo där bilen är ett viktigt redskap. Bilen eller safaribussen tar dig runt parken. Två stopp på vägen där det ges möjlighet att se en hel del djur från fots. Ta med egen picknick då parken inte erbjuder jätte mycket restauranger. Fint pickninckområde med bra grillmöjligheter. Ta safaritåget för 30 spänn och upplev närkontakt med hästar, getter och åsnor. En trevlig park dit vi gärna återkommer.
(2015-07-31)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


L           JN8      
J P    5      5   BA1
3PS   6U6   JHD      
  U    H    X     GAP
  C         UFK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se