Annons
Betyg och kommentarer

Gotlands Djurpark

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Gotlands Djurpark.

» Antal inlägg: 8 st
Barnens favorit på Gotland
Eftersom man är mitt bland de söta djuren, kan man både klappa de flesta och tydligen ibland om man har tur, få mata dem. Älskar den enorma grisen i gyttjan. Gick inte att ta med hunden in, eftersom de lätt jagar upp och stressar djuren. Men närheten till parkeringen, gjorde det till ett icke-problem. Trevligt café, med tyvärr aningen för litet utbud.
(2019-08-11)

Nej tack
Otrevlig entrepersonal när vi frågade om att ta med hunden in. Inget utbud av mat. Känns som övervärderad marknadsföring då vi sett fram emot en trevlig dag men verkligheten motsvarade inte vår förväntning. Fint ställe, men tyvärr.
(2019-07-18)

Överskattat
Överskattat och ganska litet.
(2019-07-16)

Mysig gård med många djur
Om ni åker till Gotland någongång tipsar jag veeerkligen Gotlands djurpark, det är 10/10. Gott fika o mysigt fik med härliga möbler. Kul att se så många ungdomar jobba, väldigt duktig och trevlig personal. Det finns studsmattor,hoppborg, roliga leksaker och mycket mer. Har har besökt flera djurparker på Gotland men det här är den lätt bästa.
(2019-07-05)

Härlig djurpark i en myssig miljö
Super myssig gård med många olika djur som gärna kommer fram och hälsar. Den är välskött och personalen är så trevliga. Finns ett myssigt fik. Finns även massa andra aktiviteter för barnen på gården tex hoppborg, stutsmattor och trampbilar. Jag rekomenderar varmt att besöka djurparken.
(2019-04-07)

Härlig djurpark i en myssig miljö
Super myssig gård med många olika djur som gärna kommer fram och hälsar. Den är välskött och personalen är så trevliga ?.Finns ett jätte myssigt fik. Finns även massa andra aktiviteter för barnen på gården tex hoppborg,stutsmattor och trampbilar Jag rekomenderar varmt att besöka djurparken ??
(2019-04-07)

Jättefina djur
Väldigt fina djur, välskött, trevlig personal.
(2019-04-06)

Härlig djurpark i mysig miljö
Mysig djurpark, många djur som gärna kommer fram och hälsar. Välskött och man ser verkligen att djuren trivs.
(2019-04-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


A1B         8R7      
D A    4      H   SSQ
T P   2NI   B7T      
U 9    O    J     M8N
DUS         QI1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se